kolumnaSlovenija

Kolumna. Pavle Rupar Pozive k uporu in nasilju je potrebno zatreti v kali!

Kolumna. Za portal e-maribor piše Pavle Rupar
Pozive k uporu, nasilju, rušenju demokracije in vsakega posameznika je potrebno zatreti v kali!

Do kam lahko seže sovraštvo levičarskih skrajnih skupin, ki imajo celo svoje poslance tudi v Državnem zboru? Koliko smo še oddaljeni do napada podlih in s sovraštvom ter komunistično ideologijo prežetih ljudi in skupin do ljudi, ki so po demokratičnih standardih izvoljeni in tudi na vse tiste, ki smo popolni nasprotniki komunističnih načel in norm!?

Sovraštvo se stopnjuje in dogaja v zadnjem času, ko pozivi po umorih in ubojih predsednika vlade, posameznih ministrov in drugih demokratičnih predstavnikov oblasti pa tudi nas, navadnih državljanom, ki nismo in nikoli ne bomo levičarji in pripadniki skrajnih, ekstremističnih naslednikov komunizma, postajajo resna skrb Slovenije in Evrope in nas samih! Preprosto zato, ker jih tudi največji mediji v državi ki jih obvlada kapital levice in ki propagirajo nasilje in spodbujajo skrajneže k pogumu, ki za osnovo nima pameti pač pa jezo, ki pameti ne pozna! K temu spodbujanju sovražnosti ogromno pripomore Državno tožilstvo in sodstvo, ki zatiska oči pred naj hujšim v veri, da bo s potezami, ki nimajo osnove v pravičnem odločanju, zopet prevzeli oblast in pač počeli, kar se jim bo zahotelo, kot so to ves čas po drugi svetovni vojni in tudi po osamosvojitvi, kadar so bili na oblasti! Razumel bi njihov boj, če bi imeli za to osnovo a je nimajo!

Kdo ščuva muslimane v Sarajevu?

So Socialni demokrati s Fajonovo in skrajni levičarji res šli preko meja? Imamo v Sloveniji res kakršnokoli sovraštvo do muslimanov? Kdo ščuva muslimane v Sarajevu, da pozivajo k »sveti vojni« zoper Slovence, ki mnogim daje kruh in jim nihče ničesar noče, če živijo z nami v slogi in sožitju, lahko skrbi! Bomo nekoč varna država in vzor v Evropi postali nova žrtev muslimanskih napadov po vzoru Pariza, Madrida, Berlina? Igrajo se  s hudim ognjem, ki ga ne gasijo pač pa še podžigajo!

Zelo se bojim, da niso ušli izpod nadzora, ker bi morali vsakega, ki operira s pozivi na smrt gibanj, pripadnikov demokratičnih skupin in nazorov in grožnjami s uboji posameznikov takoj strpati v pripor in jim soditi! A kaj, ko že prej omenjeni tožilci in sodišča po vrsti zanemarijo, izničijo in prekinejo vsak postopek in  kazen zoper nasilje in nerazumna dejanja! Vseeno pa imajo fašisto-levičarji, komunisti in njihovi nasledniki pa tudi druge kriminalne združbe in levičarske drhali v današnjem času , ne glede na podporo tožilstva policije in sodišče lahko upravičen strah. In potem se o odnosu zahodnega Balkana vsa zaskrbljena sprašuje prav Tanja Fajon!

Namreč, po drugi svetovni vojni so morali biti vsi kristjani, desno usmerjeni in razumni ljudje tiho! Ker so tako, kot v tem času, horde proletariata, v rokah morilcev in partijskih oblastnikov, vpili, razbijali, se drli in vzklikali in s pomočjo orožja in pritlehnih, zakrinkanih »borcev« vzbuja strah in trepet med ljudmi! Ta strah je bil tako močan, da so tudi v družinah raje spregledali sinove in hčere, prepojene s komunizmom in maščevanjem, kot da bi prav zaradi njih izpostavili svoja življenja!

Enako počnejo sedaj: ZZB NOV, ki poziva skupaj RTV SLO k uporu, sindikati levega Štruklja, poslanci z miselnostjo socializma – Levice v DZ, vse bolj rigorozno-levičarsko usmerjeni Socialni demokrati in ostali levi posamezniki, ter covid-bedaki, vpijejo, se derejo in cepetajo s škornji, kažejo svoje orožje in grozijo!! Da bi nas bilo strah, da bi bili tiho in da bi nas zadušili! Ker ne uspevajo dovolj dobro, vsaj ne tako, kot si želijo, kličejo na pomoč tujino, Bosno, muslimane!

[color-box color=”blue”] A nekaj so pozabili: “Mi nismo več tiho! Vedno več nas je, ki potrpežljivo ampak vseeno komaj še čakamo, da se umirijo!”[/color-box]

Vsak zase in vsi skupaj se tudi mi pripravljamo na odgovore, ki jim pripadajo in sledijo! In to iz povsem preprostega razloga! NE BOJIMO SE JIH VEČ! In v tem je njihov največji problem, ne več naš!! Ker smo se iz zgodovine naučili dovolj in preveč, ker imamo orožje demokracije, za seboj Evropo in svet, če bo potrebno! Pa najbrž ne bo, dovolj smo pogumni, da bomo ob prvi kaplji sovraštva in nasilja šla čez rob branili svojo pravico odločanja on sovršatva, svojo svobodo in našo Domovino pred ponovitvijo nacizma, fašizma in komunizma! NE BOJIMO SE JIH VEČ!!

Pavle Rupar

(Kolumna je avtorsko delo posameznika in ne odraža vedno stališča uredništva tega portala)

Mogoče vam bo všeč

Več v:kolumna