kolumnaSlovenija

Kolumna: Najslajša in najbolj čista zmaga v vojni, če vzameš nasprotniku municijo!

Piše: Pavle Rupar

Najslajša in najbolj čista zmaga v vojni, če vzameš nasprotniku municijo!

Referendum o Zakonu o vodah je streznil vse!! Celo levičarji so bili presenečeni nad rezultatom in svoj uspeh z nategom volivcev niti sami sebi niso mogli razložiti! Še bolj je streznil nas, ki nas je polno besed o podpori vladi in njihovi odločitvi, na družbenih omrežjih na milijine všečkov in spodbud, v praksi pa, kot običajno, povsem zatajimo! Ker imamo vedno občutek, da jim ne bo uspelo, da bodo že drugi šli na volišča in delo opravili namesto nas, da bo itak zakon padel, zmaga, da je sama po sebi umevna! Skratka, povsem len in nefunkcionalen desni blok volivcev ali pa preprosto povsem nerazmišljujoč in zaveden narod, ki nasede..

To, kar so »prodajali«  levičarji preko njim uslužnim glavnim medijem v države v lažnivi obliki nekih nevladnih organizacij je bilo lahko kupljeno ampak drago plačano!! Danes se tega zavedajo tudi ljudje, ki podpirajo vlado a so glasovali ZA, ker so se bali besed, ki so jih levičarji izustili češ, vzeli vam bodo vodo, izvire bodo privatizirali, ne boste več pili, pomrli boste od žeje.. Kako naivno in neumno so nasedli ljudje? Le kdo si lahko predstavlja »krajo« 833 000 izvirov vode po državi, ograjo okoli Save, Drave, Krke.. Betonske ograje okoli Blejskega, Bohinjskega, Cerkniškega jezera.. Pa dobro, kje ste hodili v šole, kdo vas učil logičnega razmišljanja, kako si predstavljate, da vam bodo zaprli vodo v pipah? Kaj pa zakoni Evropske unije, ki so nad morebitnimi takimi zakoni, ki bi vas pustili žejne? Res, težko razumem tako opredelitev in še enkrat več nategnjen narod od večnih lažnivcev, prevarantov in pokvarjencev! Težko..

In so seveda dobili veter v jadra, ker so rezultat nemudoma obrnili v drugo razlago ,češ, toliko ljudi je proti Janezu Janši! Mnogi, ki so levičarjem in komunistom nasedli so se šele takrat prijelo za glava in niso verjeli, da so jih nategnili! K sreči je tudi njih zajela panika in Bogu hvala niso znali izkoristi prevare v še večji stampedo proti vladi!! In so poskusili z novimi manevri v Državnem zboru ob Zakonu o demografskem skladu in Zakonu o nalezljivih boleznih! Tu pa se je vse postavili na glavo in pokazalo, kako plitki so v razmišljanju, kako nična je njihova pamet! Niso politiki , to je jasno, so le navadni hujskači in mrhovinarji, pamet, strategija in logika jim odpovesta takoj, ker razen krasti, podkupovati in tožiti ter obsojati ne znajo ničesar!! In jim predsednik vlade z eno potezo vzame vse municiji, ki bi imela še hujše posledice od nesprejetaga Zakona o vodah, resne žrtve na strani starejših in zelo mladih na eni, ter nadaljevanja bogatenja sindikatov, nevladnih levičarskih organizacij in mafije, ki pod okriljem Globoke države leta in leta pleni Slovenijo!

Janše je strateg vseh strategov, politik vseh politikov in moder, kot vsi drugi skupaj niso! Z leti je postal, kar smo si vedno želeli, zato v preteklosti tudi kritike in nestrinjanje mnogih izmed nas, ni bilo neupravičeno!

A v tem letu in nekaj lahko samo ponosno rečemo: »Kapo dol!«! Vsi levičarji in komunisti ter teroristi Levice so se hudo otroško veselili razprave o Zakonu o demografskem skladu, RTV, POP TV, Dnevnik, Mladina, Večer in vsi sorodni debilni mediji so že videli no referendum, jasno so povedali že vneprej, da bo to nova bitka proti Janši in da jih zakoni niti toliko ne brigajo, kot lanski sneg.. In se zgodi manever!! Janša in vlada umakneta zakona in razorožita nespametne hujskače in plenilce našega denarja in dobi bitko brez enega samega strela!! Popoln polom komunistov in levičarjev, bentijo in govorijo o strahopetnosti in se odpravijo na dopust, ki ga jim je Janša s to potezo povsem pokvari.. Čestitam! Vzeti nakladanje, sovraštvo in laži ljudem, ki znajo edino to je uspeh večji od precepljenosti proti Covidu! Mirno lahko nadaljujemo poletje, pripraviti pa se moramo na nove goljufije in šopanje ljudstva, ker dvomim, da smo se od zgodbe ovodah kaj naučili! Poceni zgodba se je vsaj zaenkrat razblinila!

Pavel Rupar

Kolumna je bila napisana za portal e-maribor

Mogoče vam bo všeč

Več v:kolumna