Nekategorizirano

Kdo te plačuje Roni Kordiš – Had?

Za vse tiste, ki ste preveč zasedeni s svojim delom in bojem za preživetje iz meseca v mesec, ko morate poleg tega vsako leto za NVO organizacije in MSM medije, ne da bi se tega zavedali, plačevati milijone €, vas moramo obvestiti, da tu poleg omenjenih v službi globoke države, obstaja še posebna divizija, ki se ji reče “influencerji”. 

Za vaš denar si je globoka država marsikaj uredila, tudi “influencerje”. Pranje možganov je prava znanost, brez tega vas ne bi mogli držati “na povodcu”. Influencerji vas namreč “obveščajo”, kaj je “in”, kako je treba razmišljati. Njihovo delo je metodično, dolgotrajno in zaradi tega zelo pomembno za usmerjanje javnega mnenja. 

Med te “influencerje”, ki živijo razkošna življenja, včeraj smo pisali o Zlatku Čordiću, zagotovo spada tudi Roni Kordiš (partizansko ime: Had).

Če pogledate njegov blog na naslovu had.si, ki sega v leto 2005, boste videli, da gre za dobro načrtovan in dolgotrajen projekt, ki ne bi imel nikakršne možnosti za preživetje, kaj šele resno vsakodnevno delo, če avtor ne bi imel odličnih prilivov. Povrhu vsega, poleg bloga obstaja še račun na twitterju, kjer Kordiš pokriva “akcije”, kot je ta zadnja kolesarska v Ljubljani. 

Roni Kordiš Had zabava svoje občinstvo Roni Kordiš Had “na delu”, v službi globoke države!

Ker Erar pri Kordišu ne kaže prihodkov, in ker se gre očitno za zdaj že znano medijsko osebnost, ki se druži s pomembnimi politiki globoke države, tukaj gre izpostaviti Gregorja Golobiča in Marjana Šarca, je večkrat bilo že javno izpostavljeno vprašanje, od česa živi Roni Kordiš Had. Kdo plačuje Ronija?

Kordiš je na svojem blogu na to vprašanje odgovoril takole: 

ODJEBITE (posredno, z linkom).

Ni se mi treba braniti, niti kakorkoli drugače razlagati stvari, ki jih počnem. Prav tako mi ni potrebno polagati računov od kje dobim denar, da lahko vsak mesec plačujem račune – pa vendar sedaj delam ravno to.

Ker mi gredo na živce klevete in žalitve, ki sem jih vse pogosteje deležen, ker imam srce na levi strani in ker ne podpiram “stranke”. Verjetno, če bi jo, bi bilo vse drugače in verjetno bi dobil tudi nakazila denarja na svoj račun – glede na to, da desni troli tako operirajo s tem, so verjetno za svoje poslanstvo tudi plačani. 

No, jaz nisem.

V bistvu v vseh 14 letih pisanja bloga nisem dobil plačila nobene politične stranke, političnega predstavnika, niti nobenega drugega podjetja, da bi pisal karkoli kar je povezano s politiko. Sem bil v stranki Zares in sem jim pomagal pri prvi kampanji – za to nisem bil plačan.

Imel sem štiri kasnejše ministre za sodelavce na Ultri – Janez Kopač, Samo Omerzel, Gregor Golobič, Roman Jakič. Pa vendar kljub temu nisem dobil nikoli plačila za nobeno objavo, ki je politično usmerjena.

Niti nihče od njih ni nikoli prosil, da naj kaj napišem. Mogoče je v tem razlika med desnico in levico. Da desnica ukaže in njeni vojščaki naredijo, pri levici pač ni takšnega ustroja. (vir)

Odgovor Ronija Kordiša deluje prepričljivo, ker na zvit način povzroča hudo polarizacijo, ko hvali levo opcijo, ki je tako poštena in čista, da niti ne rabi plačevati in vendar …. Kordiš piše in razglaša samo, kdo ga NE PLAČUJE! NIČ PA O TEM, OD KOD MU DENAR. Odgovor na to je: ODJEBITE!!! Tu nekaj zelo smrdi in “leva opcija” je vse prej kot poštena in nedolžna. 

Ker je javna osebnost, ker deluje v medijskem prostoru in vpliva na mnenja drugih, si javnost zasluži vedeti, KDO PLAČUJE Ronija Kordiša Hada? Pa vendar Kordiš tega ne pove!

Torej, Roni Kordiš HAD? Ne potrebujemo odgovora, kdo TE NE PLAČUJE, ampak KDO TE PLAČUJE! Od kje denar za kvalitetno življenje, ki ti ga je dano živeti?

VPRAŠANJE ZA FURS IN PREDSEDNIKA VLADE!

Na tem mestu tudi pozivamo Finančno upravo Republike Slovenije, da preveri, od česa živijo influencerji Roni Kordiš Had, Franci Kek, Zlatko Čordić, Domen Savić, Bogdan Biščak in drugi, v ljubljanskem političnem podzemlju znani kot “vojščaki” Gregorja Golobiča!

Vprašanje bomo naslovili tudi na predsednika vlade. 

Boris Cipot

DANES NADALJEVANJE ZGODBE: 

Hude težave blogerja Ronija Kordiša HAD-a s pojasnjevanjem, od kje prihodki!

Še nekaj fotografij iz življenja dobro plačanega in situiranega družbenopolitičnega delavca Ronija Kordiša Hada. 

				vir slike: twitter			vir slike: twitter 				vir slike: youtube			vir slike: youtube 				Vir slike: netokracija.si			Vir slike: netokracija.si 				Vir slike: twitter			Vir slike: twitter 				Vir slike: twitter			Vir slike: twitter 				Vir slike: twitter			Vir slike: twitter

Preberite še: 

Mogoče vam bo všeč