Nekategorizirano

»Kazalec nage riti« učitelj Gregor Markič se je opravičil

Kontroverzni učitelj na Osnovni šoli Lesce Gregor Markič se očitno kesa svojega dejanja, s katerim je v sredo na antiproslavi na Prešernovem trgu razburil dobršen del slovenske javnosti.

 Markič je na zapolnjenem trgu pred kamerami namreč spustil hlače in razkazoval svojo zadnjico, na spletnem portalu Nova24TV pa so prvi razkrili tudi njegovo identiteto. Skesani učitelj je zato na svojem Facebook profilu zapisal sledeče:

“Spoštovani, po številnih grožnjah s smrtjo vas prosim, da prizanesete vsaj mojima otrokoma in ženi. Ni vam treba terjati odgovora od mojih delodajalcev, z njimi sem se že telefonsko dogovoril, da prekinemo delovno razmerje. Če zahtevate še kakšno zadoščenje, vam bom ugodil, samo rotim vas, da ne netite več sovraštva ljudi, ki nam grozijo, z novimi članki o meni, ki jih brez dvoma že pišete. Zagotavljam vam, da ne bom več učitelj in da vam bom potrdilo o prekinitvi delovnega razmerja nemudoma dostavil. Priznam in vidim, da je moje sredino dejanje bilo zavrženo in vsega obsojanja vredno, saj je vznemirilo tako mnogo ljudi. Za več bom na razpolago jutri, ko se vrnemo z morja. Naj še enkrat ponovim: da bi se serija člankov o meni nocoj končala, da bi bilo prizaneseno mojima otrokoma in moji ženi, sem pripravljen storiti še karkoli drugega, poleg tega, da sem že podal ustno odpoved. Vse dobro vam želim, Gregor Markič.”

 

Mogoče vam bo všeč