Nekategorizirano

Kaos sredi Beograda! Panika zaradi pobesneih migrantov, prestrašeni šoferji avtobusov se jih bojijo.

Napad na predel Beograda, Savski trg, pri progi avtobusa števila 860, je bil zabeležen v četrtek zvečer, ko je skupina migrantov poskušala priti na avtobus brez plačane vozovnice. Po besedah prevoznikov so taki napadi pogosti, migranti pa državljanom Srbije redno napovedujejo rezanje glave.

»Skupina  mladeničev na avtobusu je sicer pomirila situacijo, sicer je vprašanje, kako bi se končalo. Vsak dan imamo težave z migranti, ki vozovnice ne želijo plačati, zato se začnejo pogovarjati z voznikom in potniki.« pravijo vozniki avtobusov. Grozijo, in kažejo ljudem, kot da jim bodo odsekali glavo, jih ustrelili ipd. Do sedaj sicer ni bilo fizičnega napada na voznika, večinoma so grožnje, pest na steklo ipd. A verbalne grožnje se stopnjujejo in so vsaki dan hujše.

Ilegalni migranti v Sloveniji:

PU Maribor –  Včeraj zgodaj popoldan so ormoški policisti na železniški postaji v Ormožu, na vlaku, ki je tja pripeljal iz Ljutomera, prijeli tri državljane Maroka.
Ugotovili  so  namreč,  da  so v našo državo nedovoljeno vstopili na zeleni
meji  na  območju  PP  Ljutomer.  Vse tri bodo po končanih postopkih vrnili
hrvaškim varnostnim organom.

Danes,  tik  pred  2. uro je na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje v našo državo, z osebnim avtomobilom znamke Audi A6, bolgarskih registrskih oznak, vstopal  51-letni Bolgar. Policisti so ugotovili, da se je njegov sopotnik,
26-letni  državljan  Iraka, policistu izkazal s ponarejeno potno listino in
osebno  izkaznico  Bolgarije.  V predalu armaturne plošče so policisti nato
našli še en ponarejen potni list Bolgarije.

Policisti  so obema ponarejene dokumente zasegli, oba bodo kazensko ovadili
pristojnemu tožilstvu in obema so zavrnili vstop v našo državo.

PU Murska Sobota – V Ljutomeru na avtobusni postaji sta bila izsledena dva tujca, katera sta na nedovoljen način vstopila v našo državo. Po končanem postopku je bil eden vrnjen hrvaškim varnostnim organom drugi mladoletni pa je zaprosil za azil.

Kako nasilni so lahko migranti si lahko ogledate v spodnjem posnetku:

(https://www.facebook.com/1935302860126104/videos/482885142506161/)

Mogoče vam bo všeč