Nekategorizirano

Kanglerju ostane 38 let star traktor

Za uvod v oddajo Sreda v sredo je Franc Kangler, nekdanji mariborski župan in poslanec DZ, danes pa državni svetnik in kandidat NLS na letošnjih predčasnih državnozborskih volitvah, postregel s svežo informacijo, da je ljubljansko okrožno sodišče odločilo, da je dokončno padla tožba Specializiranega državnega tožilstva za odvzem domnevno nezakonito pridobljenega premoženja. SDT je zoper Kanglerja in njegovo hči Mašo vložilo tožbo za odvzem domnevno nezakonitega premoženja v višini dobrih 256.000 evro. 

Vročo informacijo je Franc Kangler posredoval na družbena omnrežja Facebook in Twitter, več pa v sredini oddaji Sreda v sredo. 

Na ogled krajša izjava Franca Kanglerja, ki je zaokrožila po družbenih omrežjih, v kateri javno sprašuje, kdo bo njemu in njegovi družini povrnil materialno in moralno škodo za vse trenutke trpljenja, ki so jih povzročili pokvarjeni mariborski kriminalisti. Sodišče je sicer sklenilo, da mu moira država povrniti več kot 32 tisoč evrov pravdnih stroškov. Sam razmišlja o odškodninskih tožbah zoper nekatere mariborske kriminaliste, tožilce in sodnike.  

Mogoče vam bo všeč