Nekategorizirano

KAKŠNO PODOBO PREDSEDNIKOV STRANK »PRODAJAJO« DOMINANTNI MEDIJI« ?

Predsednik neke stranke pride v svojo poslansko skupino in jasno pove, da nekega zakona sicer sploh ne pozna, pri tem pa v istem hipu svojim poslancem ostro zaukaže, da tega zakona ne smejo podpreti! Predsednik te iste neke stranke v svoji poslanski skupini, kar dvakrat naroči, da ne smejo podpreti zakona s katerim bi ustanovili specializirano sodišče za gospodarski in bančni kriminal.

No, kateremu predsedniku, katere stranke bi to ravnanje pripisali? Če bi to vprašanje postavili povprečnemu poznavalcu naše politike, bi veliko med njimi ponudilo odgovor, da je to Janez Janša. Tako pač naši dominantni mediji slikajo njegovo podobo. Jasno, slikajo ga kot »generala, ki le ukazuje«, vsi okoli njega pa smo le »vojaki«, ki to izvršujemo. Kot nekaj povsem nasprotnega pa dominantni mediji slikajo podobo Mira Cerarja in sicer kot milega, nežnega, poštenega in neodločnega predsednika. Celo sami so mu zato nadeli ime »Cmerar«.

No vidite, pa so očitno stvari povsem obratne kot nas prepričujejo dominantni mediji, ki jih navsezadnje za laži še drago plačujemo.

Predsednik te neke stranke je nihče drug kot sam Miro Cerar. Ta je svojim poslancem ostro zaukazal, da ne smejo podpreti Zakona o igrah na srečo, ki ga je spisal njihov poslanec Branko Zorman. Ta isti Miro Cerar je prav tako kar dvakrat zaukazal, da poslanci SMC ne smejo podpreti zakona s katerim bi ustanovili posebno sodišče za gospodarsko in bančno kriminaliteto.

Pa si boste morda rekli, da sem si vse to izmislil iz predvolilnih namenov! Ne, ne, sploh ne, to kar sem zapisal je povedal kar sam poslanec stranke SMC – Branko Zorman in sicer v oddaji Odkrito (na programu TV SLO3, dne 24. 4. 2018 ob 20.30 uri).

Pa smo tam… Že od leta 2000 sem politični sopotnik Janeza Janše in z vso odgovornostjo lahko trdim, da nisem slišal iz njegovih ust niti enkrat samkrat takšnega diktatorskega ultimata. Toliko o resničnosti poročanja naših dominantnih medijev…

https://www.vinkogorenak.net/

Mogoče vam bo všeč