Nekategorizirano

Kako naj bi si novinarka Evgenija Carl, kupila nove prsi?

Spor med Evgenijo Carl in nekdanjim županom Kopra Borisom Popovičem traja že kar nekaj časa, po tem, ko je razkril, da ima novinarka “nove” prsi.

Novinarka RTV Evgenija Carl je v preteklosti proti nekdanjemu koprskemu županu Borisu Popoviču spisala zasebno kazensko tožbo zaradi dveh kaznivih dejanj razžalitve in enega kaznivega dejanja obrekovanja. Prvič naj bi jo razžalil v začetku oktobra 2013, ko je Carlovi pred koprskim sodiščem ob navzočnosti številnih novinarjev, prižganih kamerah in mikrofonih dejal, da je njegova žena pohvalila njene nove prsi. Slab mesec kasneje je na istem kraju znova govoril o njej in jo osumil, da je koruptivna ter, da je državno podjetje plačalo za poseg na njenem telesu.

Popovič je sodniku v postopku povedal, da krivde ne sprejema, saj po njegovem mnenju govori resnico. “Krivde seveda ne priznavam. Vse, kar sem rekel, je resnica,” je odgovoril Popovič sodniku. Pred sodiščem je Popovič znova zatrdil, da Carlove ni užalil, ampak jo je le pohvalil, ker jo je pohvalila njegova žena. Sodišče je Popoviča sicer obsodilo na 6 mesecev pogojne kazni za dobo dveh let zaradi žaljivih, poniževalnih izjav.

Popovič ponovni pisal Carlovi

Popovič si še vedno želi razjasniti trditve, ki jih je navedel. Po njegovem si naj bi Carlova povečanje prsi plačala s pomočjo njenega intimnega prijatelja Bandlja, ki je nekdanji predsednik uprave Splošne plovbe Piran, kar na račun omenjenega podjetja. Prav tako še vedno ni prejel pojasnila na trditev, da naj bi ji Bandelj plačal naslov za “Slovenko leta”.

 

Mogoče vam bo všeč