Vir: Avaz.ba
Intervjuzanimivo

Kaj ženska pravzaprav pričakuje ?

Vsaka ženska je drugačna, posebna in edinstvena oseba .

Odgovor na vprašanje iz naslova je le ena od posploševanj. Morate spoznati žensko, s katero ste, da ugotovite, kaj hoče.  

Če za kaj takega niste pripravljeni, se vprašajte, zakaj ste sploh z njo? Če je za vas le lepa ženska, ob kateri ste videti dobro, morate razmisliti o svojih prednostnih nalogah.

Pričakuje, da boš njen prijatelj

Kaj pomeni biti ženski prijatelj? Enako kot če bi bil moškemu prijatelj – imel bi veliko skupnega. To pa še ni vse. Tu ne govorimo o dveh istih ljudeh; morda obstajajo stvari, ki jih ima rada, vi pa ne, in obratno. 

To je v redu, če imate toliko skupnega, da lahko uživate, ko ste skupaj. Včasih boste morali ugrizniti kroglo in narediti nekaj, kar vam ni všeč, in pravico imate od nje pričakovati enako. Dobro je tudi, da se občasno odpravite v moško družbo. Toda raje bodite z njo, še bolje – naj se ji pridruži vam in vašim prijateljem.

Ona je tvoja prijateljica, zapomni si to. Če se zavedate, da bi jo v določenih situacijah raje pogrešali, se vprašajte, zakaj ste navsezadnje sploh s to žensko?

Pričakuje, da se boste pogovorili

Ko moški govorijo o problemu, pričakujejo, da bodo rešitev našli s pogovorom – iskanjem odgovora. Ženske so nekoliko drugačne. Z vami se bodo pogovorili o težavah in izrazili, kako se dejansko počutijo.  

Običajno ne iščejo odgovora, ampak se želijo znebiti misli, ki jih obremenjujejo. Če nasveta ne iščejo, ga ne ponujajo. Samo poslušajte in razvijajte komunikacijo na tej ravni.

Če želi nasvet, ga bo prosila sama. Bodite pripravljeni spoštovati njeno mnenje in govoriti o vsem, kar se dogaja v vašem življenju. Vedno poslušajte, kaj ima povedati, in jo podprite, ko naleti na težavo. Poslušati jo pomeni resnično biti pozoren – pove vam, kako se počuti, in to bi morali vedeti, če ste njen prijatelj.

Pričakuje, da boste razumeli njeno spolnost

Ko gre za seks, moški znajo čustva postaviti na stran in jih voditi izključno poželenje. To sicer ni povsem res, a od nič do sto pridejo v 5,2 sekunde. Pri ženskah je drugače. Potrebno je nekaj časa, da se intimno zbudite. Ne govorimo o predigri v intimnem smislu, temveč o čustveni predigri.  

Opazujte jo, ko vstopi v sobo, primite jo za roko, povejte prijateljem o njej lepe stvari … Naj začuti, da jo cenite, prebudila bo pravo ljubezensko strast. To ne pomeni, da vam lahko vse to pomaga pri zapeljevanju ženske, samo razložimo vam, zakaj ni najbolj pripravljena na ljubezen, ko se vrnete zgodaj zjutraj, potem ko ste celo noč preživeli v kavarni s prijatelji.

Pričakuje romanco

V redu, niste ravno romantičen tip, mnogi ne. Ni vam treba pisati njenih ljubezenskih pisem ali pošiljati rože vsak dan. Kljub temu majhne stvari naredijo veliko razliko. Povabite jo na pravi sestanek, občasno jo pokličite iz službe, pohvalite jo pred prijatelji.  

Ženske običajno pripisujejo velik pomen majhni pozornosti, medtem ko moški poskušajo narediti nekaj res velikega. Saj … v tem je skrivnost. Če bi se moški naučili ceniti majhne stvari, jim ne bi bilo treba narediti ničesar grandioznega.

Dajte ji vedeti, da jo imate radi, a občasno naredite nekaj, kar ji bo pokazalo, kako zelo jo imate radi. 

Pravzaprav pričakuje, da jo boste imeli radi in jo spoštovali, in to ni tako težko, kajne?

Avtor: L.S.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Intervju