Nekategorizirano

Jutri je prva razprava med Trumpom in Bidenom !

Ameriška predsedniška kandidata Donald Trump in Joe Biden bosta v prihodnjih tednih imela tri razprave. Prva razprava se začne jutri.

Pandemija koronavirusa je letos drastično spremenila način predsedniških kampanj republikancev in demokratov, kar pomeni, da so razprave dobile še večji pomen kot prejšnja leta.  Tri televizijske razprave bodo verjetno edine, ko se bosta predsedniška kandidata pred ameriškim volitvenim dnevom 3. novembra pojavila drug pred drugim.

Razprava naj bi bila tudi za podpredsedniška kandidata obeh strank, Mike Pence in Kamala Harris, ki bo 7. oktobra.

Prva predsedniška razprava med Trumpom in Bidenom je predvidena za 29. september s pričetkom ob 21.00 po lokalnem času.

Potekala bo na univerzi Case Western Reserve v Clevelandu v Ohiu, moderiral pa jo bo Chris Wallace, vodja Fox News.

Razprava bo trajala 90 minut in je ne bodo prekinili tržni odmori. Razprava bo razdeljena na 15-minutne odseke, ki se bodo osredotočili na šest različnih tem, ki jih je Wallace izbral in napovedal vsaj teden dni pred razpravo.

Druga razprava med kandidatoma za predsednika bo v Centru za uprizoritvene umetnosti Adrienne Arsht v Miamiju 15. oktobra ob 21. uri po lokalnem času, trajala pa bo tudi 90 minut, prebivalci Miamija pa bodo lahko kandidatom postavljali vprašanja.

Kandidata bosta imeli na voljo dve minuti za odgovor na vsako vprašanje. Člani občinstva, ki bodo povabljeni k vprašanju, bodo volivci, ki se še niso odločili, za koga bodo glasovali.

Zadnja predsedniška razprava bo na univerzi Belmont v Nashvillu v državi Tennessee 22. oktobra ob 21.00 po lokalnem času.

Ta razprava bo trajala 90 minut, moderirala pa jo bo dopisnica NBC News Kristen Velker.

Mogoče vam bo všeč