Nekategorizirano

Gwyneth Poltrow je bila posneta gola

Hollywoodska igralka Gwyneth Paltrow se je na svoj 48. rojstni dan slikala brez oblačil. Nekaj ​​takega je prijetno presenetilo mnoge, ne pa tudi njene hčerke najstnice.

Slavljenka je vse strateške dele skrbno skrila, tako da je načrtovala svojo pozo. Z rokami si je pokrila prsni koš in rahlo prekrižala noge. Potem ko je ta gola fotografija končala na njenem Instagram profilu, kjer ji sledi več kot sedem milijonov ljudi, so sledili številni odzivi.

Veliko je tistih, ki so pohvalili drzno potezo in videz hollywoodske zvezde, bil pa je tudi en uporabnik, ki ga je to zelo motilo.

Gre za 16-letno Apple Martin, hčerko slavne igralke in njenega prvega moža Chrisa Martina. Nekaj ​​sekund po objavi fotografije je Apple pustila komentar “MAMA”, ki je zaznamoval njen šok in nejevernost nad celotno situacijo. Najstnica svoje zadrege ni skrivala.

Za svoj odziv je prejela številne pohvale in nekateri so jo podprli, češ da takšna vsebina na družbenih omrežjih sploh ni primerna. Drugi so umirali od smeha in ta reakcija slavne hčerke jih je zelo razveselila.

Mogoče vam bo všeč