Nekategorizirano

Janull in Štromajer politična kombinacija protestov?

Da so protesti politično motivirani s strani vplivnih sil levičarjev ni potrebno posebej poudarjati. Največ vpliva imata za gotovo Levica in Socialni demokrati, medtem, ko naj bi Šarec izvisel.

Prve govorice o povezavah med Jenullom in SD pa je na Facebooku razkrila že sicer neznana uporabnica Opazovalka. Tako je zapisala: “Zanimivo pa mi je bilo še nekaj. Kje so bili vsi tisti črni fantje in dekleta? G. Janull? Jih niste potrebovali za provociranje policajev? Naprej določene teme!! Pa se zopet sprašujem….to je demokratično?”

In čeprav se Janull še kako otepa političnega predznaka so se med protestniki razširile govorice, da naj bi bil eden glavnih operativcev za Jenullove kolesarske proteste nihče drug kot nekdanji sekretar na šolskem ministrstvu v času Šarčeve vlade Jernej Štromajer. Vsi se še zelo dobro spomnimo njegove lanskoletne božične čestitke.

Sedaj, ko Štromajer, hvala bogu ni več državni sekretar, očitno snuje  povratek v politiko. Če ga volivci tudi tokrat ne bodo spregledali.

 

Mogoče vam bo všeč