Nekategorizirano

Janez Magyar kandidat SDS in NSi za župana Lendave

Janez Magyar, ekonomist in večinski lastnik podjetja Prekmurec d. o. o., je od včeraj uradni kandidat SDS (Slovenska demokratska stranka) in stranke NSi-krščanski demokrati, ki se bo potegoval za županski stolček Občine Lendava.

“Čutim se dovolj izkušenega in delavnega, da s podporo stranke SDS in NSi-krščanski demokrati pomagam hitrejšemu gospodarskemu razvoju in bolj prijaznemu okolju za bivanje vsem občanom Lendave!”
Magyar je med drugim izpostavil, da si bo delal v smeri večjih vlaganj v gospodarstvu, turizmu in kmetijstvu. To, da bo prispevalo k zmanjšanju nezaposlenosti in  zajezilo odliv mladih kadrov iz “rodne grude”. Še posebej bo iskal različne rešitve, ki bodo mladim dale priložnost “doma” in za zagotavljanje njihovega  kvalitetnega ter zdravega življenjskega okolja.

Zaključi, da bo poskrbel za dobro regionalno sodelovanje z regijami  sosednjih držav.

Magyara so kot delavnega, poštenega, vztrajnega in odprtega do soljudi pred kratkim že opisale stranke, ki dnevno obiskujejo trgovine Hungarikum. Takrat se je potegoval za poslanski sedež in le za las izgubil priložnost, da postane pomemben in potreben člen v DZ (Državni zbor).
Sicer pa so mnogi prepričani, da bo Janez Magyar z bogatimi izkušnjami in neusahljivim optimizmom odličen župan Občine Lendava, ki bo še posebej na področju hitrejšega gospodarskega razvoja pripomogel do prepotrebnih delovnih mest.

Mogoče vam bo všeč