Nekategorizirano

Gal nujno potrebuje pomoč! Do sedaj se je nabralo 73.000 evrov. Kaj je s pomočjo Palčice pomagalčice?

Za Gala zbrana polovica zneska!Denar za Gala, po fiasku s kradljivo humanitarko Natašo Švikart zbira Nadškofijska Karitas Maribor.

Za Gala je na našem transakcijskem računu zbranih približno 73 tisoč evrov, točno 72.965 evrov,” pojasni predsednik mariborskega Karitasa Branko Maček. Od tega je bilo nekaj manj kot 51 tisoč evrov prek SMS-ov zbranih še prek društva Maus, a so jih operaterji po sklepu sodišča zaradi kazenskega postopka proti Nataši Švikart nakazali na račun Karitasa. To je skoraj polovica.

Humanitarno društvo Palčica pomagalčica ima pri pomoči Galu zadržke?
Za rehabilitacijo pri dr. Paleyju, pri katerem vztraja Galova mama, potrebujejo 150.000 evrov. Lepo bi pa bilo, če bi bil preostanek denarja namenjen Galu, a ima Društvo Palčica Pomagalčica, ki je zbiralo denar za Krisa, trenutno zadržke. Predsednica društva Larisa Štoka za 24 ur pojasni: ”Odločili smo se, da si pri tej zgodbici, tako kot tudi pri vseh ostalih, vzamemo čas, da najprej prisluhnemo medicinski stroki.”

							       

Sporočamo, da je trenutno na TRR Nadškofijske karitas Maribor zbranih 72.837,26 € za Galovo operacijo rok.

Hvala vsem, ki ste že darovali za Galovo operacijo rok in en velik PROSIM tistim, ki še boste v teh predprazničnih dneh s svojim darom Galu omogočili novo upanje.

Ko gre za zdravje otroka se v Sloveniji prevečkrat odlaša. Upajmo le, da se bo tudi za Gala našla rešitev.

Vir: e-maribor.si

Mogoče vam bo všeč