Nekategorizirano

DržavljanK: Zvjezdan Radonjić, sam proti mafiji !?

Slovenija potrebuje sodnike kot je Zvjezdan Radonjić, ki je razkrinkal poizkus MONTIRANEGA procesa v 21 stoletju. Radonjić pooseblja poštenost, strokovnost in pogum. Potem v sodnih dvoranah ne bo več odmevalo PRASICA. Kdo od odgovornih za konstrukt o Milku Noviču  bo zdaj odgovarjal ? Majhenič se je skril v luknjo-naj se SOOČI z Novičem.  Tožilka pa še kar bluzi in in neki vrinjeni pooblaščenec  Miha Kunič z njo ! Pokvarjeni novinarji v asistenci z raznimi Jureti Godlerji in drugi diskvalifikatorji resnice,  niso nič boljši.

Radonjiču grozijo s suspenzom. Velka čast in zahvala mu gre, da ne podleže pritiskom. Je Kemijski institut leglo mafije, ki se skriva za znanostjo ! In so Centri odličnosti, centri pokvarjenosti !?

MILKO NOVIČ ni KRIV – je POPOLNOMA nedolžen in OPROŠČEN. S tem naj bi bilo  konec KRIMINALA v slovenskih SODNIH DVORANAH ? Vsa čast pa za pogum sodniku Zvjezdanu Radonjiču, ki je razkril grožnje nanj in zahteve, da mora Milka Noviča OBSODITI. A zmagali sta RESNICA IN PRAVICA. Smrt sodnemu fašizmu in svoboda narodu !

Ampak enak problem so tožilci: Ista tožilka preganja ljubljanskega župana, FUK-FEHTARJA Jankovića, zato da ga ščiti, balkanske bojevnike si ne upa pripeljati pred roko pravice. Za Noviča pa blebeta »NEKAJ ŽE MORA BITI« !  Radonjić  je povedal, da v stalinističnih procesih ni primera, ki bi bil enak načinu MALTRETIRANJA v procesu proti dr. Noviču.

Na izpitu so padli vodilni mediji in padla je JAVNA MORALA, ki je pravzaprav ni več. Kdaj in kako bo prišlo do očiščenja in pomlajenja ? Sodniški novi razred ni v službi resnice in pravice, ampak v službi mafije, ki kolaborira s politiko na oblasti, zato in tako, da so spremembe sistema vedno take, da vse ostaja isto. Pravniki, ki ste zavozili to državo, osvestite se. Zdaj je čas, da jo potegnete iz blata in se sami očistijo prtljage vekih svinjarij in zločinov v sodnih dvoranah. Ljudje, ki smo spremljali proces proti dr. Noviču in drugim nedolžnim ljudem in  so nas imenovali drhal, upravičeno pričakujemo spremembe. 

PREDSEDNIK DRŽAVE SE NE SME VEČ DELATI NEVTRALNEGA, in NEPRISTOJNEGA KAJTI PRI ODPRAVI KRIVIC JE NEVTRALNOST ŠKODLJIVA 

Po primeru Milko Novič, naj nikoli več ne bi bilo tako kot je bilo ! Predsednik države naj naredi inventuro javne morale, javne pokvarjenosti, pred katero vsi mižijo. Od Velikega poka uvoženega iz Finske do Velikega tedna 2019, ko je minilo 11 let. Enajst let sprenevedanja, da je v sodstvu vse v redu. Na rehabilitacijo čakajo še v nebo vpijoči primeri – Dragica Jalševac , Ivo Perić. Za mnoge niti ne vemo. To so  zgodbe za filme po zgledu SRAMOTA , ki je pokazal uničeno življenje in krivico storjeno Martinu Uherniku in še danes je pravi zločinec pravosodna “poslovna tajna”. Kot pri Ivanu Krambergerju.  Glavno vprašanje pa ni kdo so storilci, ampak KDO SO NAROČNIKI !!! 

Ivan Cankar bi rekel: KRISTUS BI SE ZJOKAL nad nesrečnim narodom, ki v sebi tišči in zatajuje tolikšno zlo,  Tu ne gre za sodne zmote, tu gre za KRIMINAL,  ki skozi sodne postopke zavestno  proizvaja nadomestne morilce zato, da se roka pravice pravih  morilcev  nikoli ne bi dotaknila. Kajti ti bi pokazali na naročnike !

Čas je za streznitev in pokoro. Pameti je zmanjkalo, ostane nam samo še JAVNOST ! Gre za OČIŠČENJE IN POMLAJENJE – za prehod iz KRIVOSODJA v PRAVOSODJE in sodnikov eksekutorjev  v   spoštovanja vredne ljudi v službi PRAVICE in RESNICE. Take kot je gospod RADONJIĆ, sodnik z veliko začetnico!
Vili Kovačič, državljan K.  

Mogoče vam bo všeč