Nekategorizirano

Dragi slovenski delavec in kmet! Vuk Čosić, spletni interaktivni aktivist se bori za vas proti tej tiranski vladi!

Ta teden se je na Facebooku “pojavila” skupina “Protest z balkonov gre na kolesa,” za katero stoji trenutno 23 drugih Facebook skupin. Pozivajo na prvomajski protestni shod v Ljubljani, Mariboru in druguh slovenskih mestih.

Protest, protest, proti komu že!?

Proti Vladi Janeza Janše, ki ga od trenutka, ko je prevzel vajeti države, rušijo levičarske politične stranke Židanova SD, Šarčeva LMŠ, Bratuškina SAB in Mesčeva Levica. Ker sami nimajo dovolj poguma, kaj šele argumentov, da bi svoj prav dokazali v hramu demokracije, podpihujejo ustanavljanje različnih facebook skupin, ki s plehkimi in poceni parolami vabijo slovenske ovce na ulice in trge. 

Tovrstni rušilni shodi so deležni izjemno velike pozornosti informativnih oddaj na komercialnih in nacionalni televiziji, seveda tudi drugih levici uklonjenih in naklonjenih medijih, za katere ni pomembno, kdo stoji za temi facebook skupinami, pomembna je le tarča, Janez Janša

To bo kruha in obilja za vse nas! Se strinjate?

Vuk Čosić, facebook anarhist in parazit javnega davkoplačevalskega denarja, ponuja Slovenkam in Slovencem “Indijo Koromandijo,” le nasesti mu je treba, ker on se bori za ubogega slovenskega kmeta in delavca!


				Sanjin Jašar			Sanjin Jašar

Da pa vas ne bo strah. V tem boju Vuk Čosić ni edini, ogromno je še podobnih družbenih parazitov, ki nas peljejo v pogubo! Preveč jih je res, preveč, zato za pokušino predstavljamo le nekaj njih!

Še nekaj parazitov, pijavk proračunskega denarja iz vrst NVO, levičarskih ultra anarhistov, ki vedo rušiti, gradnjo prepuščajo drugim!  

[A] Infoshop, Facebook skupina, ki se ozačuje za center anarhizma.


				Preživeti Korono


Preživeti Korono je  Facebook skupina, ki je bila ustanovljena 22. marca letos. Torej devet dni po nastopu sedanje vlade strank SDS, SMC, NSi in DeSUS.			“ data-lazy-src=

V Sloveniji je registriranih več kot 27 tisoč nevladnih organizacij, ki na letni ravni iz državnega proračuna prejmejo preko 350 milijonov evrov. In ti družbeni zajedalci, prisesani na državne jasli, še vedno uspevajo slovenski javnosti kazati mesec v vodi. 

        
				Kombinat ženski pevski zbor: 78.531,70 €, sedež na isti ulici kot RTV SLO

Kombinat ženski pevski zbor: 78.531,70 €, sedež na isti ulici kot RTV SLO


				Facebook skupina

Facebook skupina “Če je virus, je virus za vse!” Ustanovljena 21.3.2020 

Tudi za jutrišnje prvomajske shode pijavke, ponujajo med in mleko, le tiransko vlado Janeza Janše je treba zrušiti!

Seveda ob koncu v razmislek, kdo drži na vajetih in usmerja vse te anarhiste, gotovo mu je več kot domače reklo, da “cilj posvečuje sredstva!” 

Mogoče vam bo všeč