Nekategorizirano

Denar je kolesarjev vladar! Pekarna Magdalenske mreže je pobrala 3.110.296,33 € tvojega in mojega denarja!

Kolesarji se ne borijo za demokracijo, ampak denar! Mnogo denarja! Naslednja organizacija, ki jo razkrivamo je Pekarna, ki ni pekarna. Imenuje se Pekarna Magdalenske mreže. In ta pekarna nas je do danes stala kar 3.110.296,33 €. Samo v letu 2019 426.941,97 €

vir: https://erar.si/prejemnik/19034890/#transakcije

Biciklistična revolucija je v polnem zamahu. Viri blizu bivše vladne koalicije pa so nam razkrili, da za vso to trendovsko protestniško farso v ozadju stoji stranka Levice. Ne bi se čudili, saj se v prvih bojnih vrstah pojavljajo nevladniki, ki so sami sebi namen. Ena izmed njih je tudi Pekarna Magdalenske mreže Maribor. Slovenski davkoplačevali pa so odličnim prodajlcem megle podarili že 3.110.296,33 evrov. Samo v letu 2019 jim je padlo 426.941,97 evrov.


Stranka Levica se rada predstavlja za pravičniško stranko in kot predstavnica zatiranih državljanov Slovenje. A sami zelo uživajo v opoziciji in dajejo pametne nasvete vsem v parlamentu. V bivši Šarčevi vladi so imeli možnost prevzeti odgovornost in uresničiti svoje politične zahteve, a so se kot zajci skrili v luknjo ter izbrali udoben sedež v opoziciji. A eden njihovih pomembnih satelitov je tudi Pekarna Magdalenske mreže Maribor. V ERAR lahko vidite, da so dobili 3.110.296,33 evrov. Samo v letu 2019 jim je padlo podaril 426.941,97 evrov.

Zanimivo: Urška Breznik oziroma Pekarna Magdalenska mreža nudi zastonj streho nad glavo tudi klubu Supernova, ki ga vodi razvpiti Sanjin Jašar, sin jugooficirja, sicer pa že kazensko preganjan zaradi nedovoljene proizvodnje in trgovine z narkotiki. 

							 
Osrednji obraz Magdalenk je Urška Breznik. Znana radikalna aktivistka je bila v glavnih vlogah že vstajniških časih v letu 2012 in 2013, ko je bila v prvih bojnih vrsta v rušenju mariborskega župana Franca Kanglerja in takratne druge Janševe vlade.
Urška Breznik svoje alternativne težnje hotela preoblikovati v stranko, kar se je kasneje uresničilo s stranko Levice

Tako so v Dnevniku dne 16. februarja 2013 v članku novinarja Uroša Škerla Krambergerja bila predstavljena mlada protestnica Urška Breznik. Med drugim je dejala, da bi morali ustvariti močno levo, progresistično gibanje, povezano s sorodnimi gibanji po svetu. »Progresistično gibanje pa bi morali dopolniti s stranko, ki bi izhajala iz socialističnih načel. Morda bi se morala imenovati delavska stranka, saj smo dandanes delavci vsi,« je izjavnila Breznikova.
Njene sanje so se uresničile naslednje leto, ko so se Inciativa za demokratični socializem, stranka TRS in Demokratična stranka dela združili v stranko Levica. Urša Breznik pa je postala eden izmed glavnih podpornikov in satelitov stranke Levica. Zato je toliko bolj jasno, da se bojijo, da pod novo vlado izginile dragocena proračunska sredstva. Sodbo o njihovem delu pa si bralci ustvarite sami na naslednji povezavi in ocenite, ali se vam zdi njihovo delo smiselno.

Mogoče vam bo všeč