Nekategorizirano

Denar je kolesarjev vladar! Mladina to dobro ve. Ne rabijo bralcev, da bi jih kupovali. Milijone dobijo drugače – hitreje!

Kolesarji se ne borijo za demokracijo, ampak denar! Mnogo denarja! In tednik Mladina že dolgo ni več tisto, kar je včasih bila! Dela proti našemu narodu!

Tednik Mladina ne kolesarijo za Vas, ampak proti Vam! Imajo bogate lastnike, podjetja, ki so jih razkrinkavali že v več medijih, ampak zgodi se pa nič. Vse teče po starem dalje. Nihče jim nič ne more. 

				vir: erar.si			vir: erar.si

https://erar.si/prejemnik/83610405/#transakcije

ERAR pokaže, da so si na tedniku Mladina “izborili” 3.481.715 € prilivov našega davkoplačevalskega denarja! In znesek se vsak mesec povečuje. 

Do kdaj bo to tako? Vedno? 

PS. Kako je Mladina mediju, ki ga berete pred skoraj štirimi leti ukradla domeno (vfokusu.si)!?

Bil je lep jesenski dan oktobra 2017, ko smo po nekajmesečnih pripravah zagnali naš spletni časopis V FOKUSU. Le še domeno (vfokusu.si) kupimo in se predstavimo javnosti. Pa ni šlo, ker nam je nekdo tik pred nosom ukradel oziroma za eno leto zakupil domeno vfokusu.si. Ko smo poguglali, kdo stoji za to domeno, se nam je odprla spletna Mladina.

Poglejte, česa vse so bili pred tremi leti sposobni mali lopovi velikega formata, kot del orkestriranega medijskega linča.

Tu je povezana do članka:

 https://vfokusu.com/post/543111/pred-tremi-leti-je-prislo-do-enega-najbolj-

Mogoče vam bo všeč