Nekategorizirano

Denar je kolesarjev vladar! Podjetje 2TDK je pod okriljem Alenke Bratušek porabilo astronomskih 105 mio € – brez pojasnila!

Kolesarji se ne borijo za demokracijo, ampak denar! Mnogo denarja!

Med tistimi, ki ne kolesarijo za Vas, ampak proti Vam, je seveda vsa “elita” zbrana okoli predsednice politične stranke SAB, Alenke Bratušek, prvi med njimi pa kralj denarja Metod Dragonja! Le kje Metod še ni bil prisoten?

				Metod Dragonja

Metod Dragonja

Alenka Bratušek, Metod Dragonja in Marko Bandelli, ki najbolj ojunačeno tvita, takoj obmolknejo ob vprašanju, ali bi bilo možno objaviti specifikacijo, kako in za kaj so porabili 105.000.000 € (stopet milijonov), ki so ga na podjetje 2TDK d.o.o. dobili v zadnjih 2 letih. 

Spoštovani? Javno vas pozivamo, da objavite seznam odlivov na podjetju 2TDK d.o.o., ker krožijo informacije o razsipnem in negospodarnem ravnanju z davkoplačevalskim denarjem. 

Projekt, ki je bil tako koruptiven, da je uničil politično kariero Mira Cerarja je v tišini prevzela Alenka Bratušek. Skupaj z Metodom Dragonjo, ki je bil prisoten pri večini sumljivih infrastrukturnih projektih, tiho obvladujeta milijone za 2. tir. Projekt, ki je bil tako koruptiven, da je uničil politično kariero Mira Cerarja, je v tišini prevzela Alenka Bratušek. Skupaj z Metodom Dragonjo, ki je bil prisoten pri večini sumljivih infrastrukturnih projektih, tiho obvladujeta milijone za 2. tir.

Še pomn ite koilesarji, kako so pred sedmimi leti zaposleni na Brdu Alenki Bratušek skrivaj urejali okolico hiše?! Kot predsednica UO JZ Brdo naj bi  Bratuškova zaposlene na Brdu izkoriščala, da so na njeni posesti opravljali obrtniška in vrtnarska dela. Tako naj bi jim ukazal nekdanji direktor zavoda Iztok Purič, zaposleni pa trdijo, da so bila dela velika javna skrivnost zavoda Brdo. Zaposleni so se menda na delo k Bratuškovi vozili s službenim kombijem, Purič pa naj bi jim ukazal, naj z avtomobila odlepijo oznake JGZ Brdo. Fakture je Purič Bratuškovi izstavil za nazaj, ko je afera prišla v javnost!

Mogoče vam bo všeč