Nekategorizirano

Če odvetnica Nataša Pirc Musar vzame v bran Damirja Crnčeca, ne gre le za dim, ampak tudi za ogenj!?

Po poročanmju portala Nova24tv.si sta se Marjan Šarec in Damir Črnčec  sinhrono oglasila glede včerajšnjega dogajanja. Zares drži pregovor, da ko mački stopiš na rep zacvili, oziroma, da se človek razburi, ko kdo “prizadene” njegove koristi oziroma interese. Tako se je Črnčec po dolgem času oglasil, pa še to z lažnivimi izjavami, ki ji objavljamo spodaj. Poleg tega je njegova odvetnica Nataša Pirc Musar v sporočilu za javnost zapisala, da Damir Črnčec ne deluje po navodilih Marjana Šarca?!

Na svojem facebook profilu se je skorajda zjokal, ker naj bi se mu delala krivica.  “Spoznanje delovanja aparata SDS, ki deluje po načelih mafijskega poslovanja, kjer vse poti vodijo do vodje in njegovega najožjega kroga, mi je bilo popolnoma tuje,” je zapisal o SDS Damir Črnčec. A resnica je popolnoma drugačna. Očitke o domnevnem vohunjenju za člani strank SMC, Desus in SAB je seveda zavrnil in s hudimi in lažnivimi besedami napadel Slovensko demokratsko stranko. V preteklosti je očital Slovenski demokratski stranki totalitarno vodenje. Vendar so se te besede Črnčeca izkazala za zavajajoče in neresnične. V preteklosti je v svojih kolumnah v Reporterju in na Twitterju večkrat zapisal, da je SDS premalo radikalna in marakeška. Ob tem je pozival na ustanavljanje novih sil na desnici.

Da mu res gre za nohte dokazuje tudi dopis, ki ga je medijem posredovala odvetnica Nataša Pirc Musar, v katerem zatrjuje, da njen klient Damir Crnčec ni vohunil za koalicijskimi partnerji, poslanci in njihovimi družinskimi člani. Toda, če se je oglasila Pirc Musarjeva, je več kot očitno, da je poleg dima tudi ogenj. 

O tem priča tudi izpoved prve dame SAM ministrice Alenke Bratušek oziroma glavnega tajnika njene stranke Jerneja Pavlina. Ta je danes obelodanil primer, ki se je zgodil ponoči iz nedelje v ponedeljek pripetil sinu Alenke Bratušek. Sin Alenke Bratušek se je odpeljal s parkirišča. Takoj zatem, ko je zapeljal s parkirišča, ga je zaustavila policija. Policija je opravila teste ter po njegovih besedah so sinu Alenke Bratušek postavljali zelo čudna vprašanja

Mogoče vam bo všeč