Nekategorizirano

Bodo direktorju Športnih objektov Maribor, pokazali vrata? Skrajni čas je!!

V Javnem zavodu Športni objekti Maribor. ki ima v upravljanju dvorano Tabor, ledno dvorano, kopališče Pristan, kopališče Mariborski otok, dvorano Lukna, hipodrom v Kamnici, teniški park Tabor, atletski stadion Poljane, dvorano ŽŠD, nogometna igrišča in zunanje površine za rekreacijo v športnem parku Tabor ter Ljudski vrt, se ne piše dobro.

Zaposleni v javnem zavodu Športni objekti Maribor, so v torek po dobrih sedmih mesecih izrekli nezaupnico direktorju Tadeju Mežnarju “zaradi kršenja pravic delavcev in zakonodaje.” Zaposleni so se obrnili na svet zavoda in pričakujejo, da bo predsednik sveta Miloš Stevanović čim prej sklical sejo. Član sveta in mestni svetnik NLS Milan Mikl pa pravi, da je stanje še bolj alarmantno, zahteva hitrejši sklic seje sveta zavoda, za kar zbiramo podpise,” pravi Mikl. Meni, da je dogajanje v Športnih objektih alarmantno in zahteva hitro ukrepanje. “Govoril sem z Alešem Antolincem in nekdanjim direktorjem Tonetom Knezom, ki sta direktorju Mežnarju ponudila pomoč, a ju ne posluša in se ne odziva. Stanje je skrb zbujajoče in mi ni vseeno, kaj se dogaja.” 

Po zadnjih informacija bo seja sveta JZ Športni objekti Maribor šele v petek, ker predsednik sveta Miloš Stevanovič prej nima časa!?

Od stanju vas bomo sproti obveščali!

Mogoče vam bo všeč