Nekategorizirano

ŠOK V ROGU. MIGRANTA POSILILA OMAMLJENO DEKLE. EDEN BREZ KAZNI ZBRISAL IZ SLOVENIJE

Ljubljansko okrožno sodišče je odobrilo preiskavo zoper Afganistanca, ki naj bi s prijateljem, prav tako tujim državljanom, predlani spolno zlorabil mladoletno dekle. To je bilo v času napada močno opito in pod vplivom drugih opojnih substanc. Afganistanec naj bi sicer že pred časom zapustil Slovenijo. Že lani je bila uvedena sodna preiskava zoper drugega osumljenca, ki je očitke zanikal.

Zgodilo se je decembra 2018, mediji so dogodek zamolčali, a je vseeno prišlo na plano. Dekle je Policiji tudi prijavila posilstvo in opravila pregled pri zdravniku. Ljubljansko okrožno sodišče pa je sedaj odobrilo preiskavo zoper Afganistanca, ki naj bi s prijateljem, prav tako tujim državljanom, predlani spolno zlorabil mladoletno dekle.

Kaj se je pravzaprav zgodilo? Dekle je Afganistanca že nekaj časa poznalo, po njenih besedah naj bi nanj gledalo kot na brata. Na usodni dan sta se družila v prostorih Roga na Trubarjevi, kjer sta skupaj uživala mamila in alkohol. 17-letnica, sicer doma z Gorenjske, je moškega vprašala, če lahko na Rogu tudi prespi, ta pa jo je odpeljal k prijatelju, ki je tam bival. Ko se je ulegla v posteljo k prijatelju, je za njo prišel še gostitelj, nato pa sta jo moška spolno napadla. Dogajanja se je zavedala, a se ni zmogla braniti, saj je pri tem otrpnila.

Kaj bo pokazala preiskava bomo videli. Upajmo le, da tudi drugi (obtoženi) Afganistanec ne bo pobegnil iz Slovenije!

Mogoče vam bo všeč