Nekategorizirano

Ali rdeči EU poslanec Milan Brglez ne ve, da je EU parlament 2009 z resolucijo tudi komunizem uvrstil med totalitarizme

Novopečeni Židanov evropski poslanec Milan Brglez je zadnje dni svojim FB sledilcem poslal dve prijazni sporočili.

Prvo se nanaša na 22. julij, ki je bil v času komunstične Jugoslavije praznik upora slovenskega naroda, ko naj bi, tako takratni režimski zgodovinarji, počila prva partizanska puška v Sloveniji.

Med zvečine Brglezu naklonjenimi  komentarji se je vmes znašel tudi eden izpod peresa Draga Stanovnika. Brglez ga k sreči še ni zbrisal, zato ga objavljamo v celoti:

“Nekateri se še spomnijo bivšega državnega praznika. Izmišljotina Partijskega vodstva pa je bila le preočitna, da jo celo najbolj prodani režimski zgodovinarji niso mogli braniti. In kaj se je res zgodilo 22. junija 1941 na Brodu pri Tacnu. Domačini, Novakovi fantje so obstrelili Slovenca . Vzrok: ljubosumje enega od bratov, ki mu je orožnik Žnidaršič speljal punco. In to naj bi bila vstaja Slovenskega naroda. Kidrič, Kardelj oz. boljševiški prevaranti so bili v zadregi, ker so toliko časa od okupacije (6. aprila 1941) v bistvu kolaborirali z nacisti – vse do napada Hitlerjeve Nemčije na Sovjetsko zvezo. Da bi prikrili to dolgo sodelovanje, so si podobno kot 27. april, izmislili tako imenovane odpore / vstaje. Potomci partijskih struktur oz. dediči njihove slavne preteklosti še danes npr. prikrivajo, da so 1. maja celo skupaj komunisti in nacisti proslavljali Praznik dela.”

Druga Brglezova objava FB sledilcem pa je povezana s Trierjem, mestecem v Nemčiji, kjer se je rodil Karl Marx, avtor Komunističnega manifesta in ideološki ter teoretični oče NAJBOLJ ZLOČINSKEGA POLITIČNO – EKONOMSKEGA IN DRUŽBENEGA SISTEMA V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA – KOMUNIZMA, ki je neposredno odgovoren za smrt najmanj 120 milijonov nedolžnih žrtev! Tudi v Jugoslaviji je s podpisom komunističnih krvnikov več kot milijon nedolžno pobitih. Vse kaže, da bo za Brgleza in Fajonko Trier postal neke vrste kraj romanja, kamor se bosta zatekala. Je pač bližje od Kumrovca in Jajca ali Čebin!

Obenem pa je prav tako na ozemlju  NEMČIJE nastal tudi DRUG NAJBOLJ ZLOČINSKI SISTEM V ZGODOVINI, in sicer tako v teoriji kot praksi, namreč NACIONALNI SOCIALIZEM oz. NACIZEM (HITLER je kot vodja “Nacionalne SOCIALISTIČNE NEMŠKE DELAVSKE STRANKE – NSDAP bil samodeklariran SOCIALIST), ki je bil DVOJČEK SOVJETSKEGA KOMUNIZMA in sta med leti 1938 in 1941 tudi bila zaveznika. Zato tudi ne preseneča, da je Evropski parlament leta 2009 z resolucijo o evropskih totalitarizmih 20. stol. OBSODIL OBA! Tega verjetno Milan Brglez ne ve, ali pač, kajti v slovenskem parlamentu so prav njegovi oziroma Židanovi socialdemokrati, nasledniki komunistov, onemogočili sprejel resolucije o veropskih totalitarizmih.

Objavo na FB o obisku Triera Brglez naslavlja “spoštovanim državljankam in državljanom” Slovenije, in se s tem znova porogljivo norčuje iz državljanov in same Slovenije, ki se je pred 28 leti z osamosvojitvijo izvila iz primeža komunistične oblasti.  Res pa je da tudi Milan Brglez ne sodi med osebe, ki bi jim bila samostojna, neodvisna in demokratična Slovenija intimna opcija!

Mogoče vam bo všeč