Nekategorizirano

Aleksandra Pivec: SLEPE MIŠI ALI KDO SE BOJI KARLA ERJAVCA

Bliža se tako težko pričakovani kongres stranke DeSUS. S tem kongresom se bo zaključil dolgotrajen in brutalen projekt moje zamenjave na mestu predsednice stranke.

Bliža se čas za odpiranje šampanjcev, nazdravljale bodo politične, medijske in druge elite. Vrača se Karl, ki ga danes osrednji mediji opisujejo, kot velikega rešitelja in izkušenega politika, ki nas bo popeljal v čase stare slave. Katera stara slava je to, nam ne pojasnijo.

Je to blamaža z arbitražo in prisluhi? So to pokojnine v višini 1000 evrov in več? Je to skorajda dnevno izsiljevanje koalicijskih partnerjev, katerega namen je zgolj medijska promocija in zagotavljanje položajev ⁉️ In ta stara slava ima še mnogo drugih zanimivih mejnikov…

Z ustoličenjem Erjavca se bo začel nov šov, ki pa ga bomo občutili vse državljanke in državljani Slovenije. To nakazujejo tudi dogodki iz preteklih dni. Karl Erjavec je bil gost tako pri predsedniku vlade kot pri Jožetu P. Damjanu, ki bi si želel predsednik vlade postati. Nobena velika skrivnost pa tudi ni, da ima to večno željo – postati predsednik vlade – tudi Karl Erjavec.

 Kdo naj bi bil torej novi predsednik vlade?

Vse to napoveduje čas kupčkanj in čas novih izsiljevanj, katerih glavni namen in povod bo deljenje položajev in utrditev starih elit za ohranjanje obstoječih privilegijev.

‼️Nam pa bodo poskušali za ta čas zavezati na oči ruto in se igrali z nami slepe miši, da ne bi opazili, kaj se dogaja okrog nas. To bo čas prelomljenih zavez, obljub in načel.

Toda ta ruta nas ne bo zaslepila, počasi je ljudem okrog nas in vsem nam dovolj igračkanj in spletk preživetih političnih osebnosti. To nas bo le vzpodbudilo pri tem, da strnemo sile za novo politiko, ki ne bo imela posluha za interese političnih, družinskih in drugih elit, ki bodo sicer uporabile vsa sredstva, da zadržijo svoje položaje in privilegije. Pri tem pa kličejo na pomoč ideologijo.

Kdo se ob teh igrah boji Karla Erjavca⁉

Glede na vsa vabila, ki jih prejema, se zdi da marsikdo. Sama se ga nikoli nisem bala in ni pričakovati, da bi se ga bala v prihodnje.

Zato sem lani sprejela odločitev soočanja na kongresu ter ga tudi konkretno porazila.

Res, da sem zato plačala visoko ceno v obliki medijskega in političnega linča ter posledično umika iz vseh političnih funkcij.

Ob vsem tem se je pa kratko malo spregledalo ali je očitno ostalo sploh nepomembno delo, ki se je v tem času opravljalo v dobro ljudi, dobro upokojencev, skozi izpolnjevanje koalicijskih zavez in ciljev. Po hitrem postopku se je uničilo več letna prizadevanja po ustanovitvi Urada za demografijo, pod vodstvom ministrstva, za kar sem se borila vseh 6 mesecev dela v Vladi, nepomembno ostaja delo na sprejemu Zakona o demografskem skladu, …… Delo in rezultati v duhu boja za oblast in dostopa do funkcij odločanja in do kapitala, ostajajo osrednji cilji naših političnih elit.‼️

‼️Vse to pa mi daje le še dodatno motivacijo in energijo! Energijo za boj proti starim vzorcem in navadam, tako imenovanih političnih prvokategornikov. Pogumno bomo stopili na novo pot, na pot sprememb v politiki, kjer bodo načela nekaj veljala!

Nismo naivni!

Prepričana sem, da bodo zaradi te odločitve sledili novi medijski in tudi politični linči in diskreditacije, ki jih bo organiziral dobro naoljen in organiziran sistem elit. Samo še vprašanje časa je kdaj se bo to zgodilo.‼️

Vendar so spremembe nujne in zato se je vredno boriti.

Prihodnost je vedno na strani pogumnih, torej je na naši strani‼

To je na svojem facebook profilu zapisala priljubljena Dr. Aleksandra Pivec.

Mogoče vam bo všeč