Nekategorizirano

Aleksandra Pivec ne bo odšla brez boja!

Kmetijska ministrica, podpredsednica vlade  in aktualna predsednica stranke DESUS je v pogovoru za Slovenske novice potrdila, da ima »prenizek pritisk«. Vsekakor jo bolijo »številni očitki o zlorabi položaja«, a je povedala, da ni storila ničesar protizakonitega.

Oz. ni storila ničesar česar nebi storili mnogi drugi predhodniki. Presenetili so jo poslanci Desusa in njen ministrski kolega Tomaž Gantar, ki so ji obrnili hrbet. O svojem predhodniku Karlu Erjavcu pa ne želi izgubljati besed. Kljub vsem pritiskom pa se je med rojaki v Jeruzalemu, med njimi so bili tudi nekateri najbližji sorodniki, počutila zelo lepo. Vsekakor ji iz glave ne gredo pritiski z vseh strani, a tudi sama se ne misli vdati.

V slogu trmaste in ‘kunštne’ Prlečke je v posebnem pogovoru za Slovenske novice zatrdila, da se nikoli ne bo predala, ne na mestu ministrice in ne na predsedniškem položaju v stranki. Do konca se bo borila, torej vse do kongresa stranke. Če pa se zgodi, da bo vseeno morala posloviti s čela stranke, pa bo šla na svoje. Z politično stranko, ki ne bo ne leva ne desna, ampak strogo sredinska.

Mogoče vam bo všeč