Nekategorizirano

Zreče-Rogla: »Novoletna« Rogla opravila z odliko!«

Nepolna dva dneva sta že v novem letu. Pa kljub temu lahko rečemo kako je bilo. To predvsem velja za to ozračje in lokacijo kjer smo bili. Tokrat smo spremljali dogajanja vzdušje in namestitev oziroma zasedenost na Rogli, naš smučarski in sredogorski biser z vsemi svojimi pritiklinami ne glede na letni čas.

Silvestrovanje na Rogli  ima kar dolgo tradicijo. Tradicionalno za goste ki že imajo takšen paket ki vključuje silvestrsko večerjo, takšni ki pridejo samo za silvestrovanje sem  gor, nekateri že dolgo vrsto let in tudi takšni adrenalinci, ki se pripeljejo gor da dočakajo novo leto na prostem ter ob polnoči občudujejo razsvetljeno nebo od dovoljene pirotehnike.

Že od zgodnjega večera se je že čutila atmosfera pred samim pričetkom vsega lepega v  vseh ozirih ki se je pripravljalo da bodo gosti in silvestrovalci čim bolj brez skrbno vstopili v novo leto. In prav je daje tako.

Rogla oziroma Uniturjeve zmogljivosti so   na Silvestrski večer gostile na vseh lokacijah in prizoriščih, seveda ob  polni zasedenosti vseh zmogljivosti kako Uniturja in  zasebnih bungalovih skoraj 900 ljudi prav tako je bilo  tudi  na mestih kjer je bilo organizirano silvestrovanje   kjer se je dalo našteti več kot 800 gostov. Lepi obeti ob pričakovanju odličnih rezultatov tudi v nadaljevanju.

Izredne pohvale si zaslužijo vsi prisotni gosti, osebje in vse kar je potrebno da vse steče tako kot je prav. Vsekakor si to v največji meri zaslužijo gosti na vseh treh prizoriščih, kjer so poleg veselja  in navdušenja ob nastopu leta 2020, za kulturno, spodobno in v ničemer drugem odstopajočem vedenju.

Tako je edino potrebno v to smer stimulirati vsa naslednja dogajanja, kulturi, praznovanja in  nedeljivih osebnih in zasebnih doživetij. Zato tudi navijajmo naprej za kulturo doživetja in veselja. Rogla kot destinacija in kot kraj lepih doživetij na vse načine in za vsakogar po lastni presoji,  se veselijo  vsakogar od vas,  ki pride gor in uživa, zna uživati in nese dober glas o  destinaciji Rogla naprej v širni svet.

Vane K. Tegov

Mogoče vam bo všeč