izobraževanjeKulturaLokalnoSlovenijaTurizem

Začel se je dogodek – letni oder Ruše 2021

V unikatnem kamnitem amfiteatru pod Pohorjem v kraju Ruše se je včeraj začel 22. Letni oder Ruše 2021, ki predstavlja unikatno kombinacijo zabave in kulture v kombinaciji z naravo.

V osrčju zelene idile pod Pohorjem se bodo letos na Letnem odru Ruše zvrstila zveneča imena, kot so Jan Plestenjak, Tabu, Tadej Toš, Modrijani, Gajaš, Vlado Novak ter Zmelkoow s predskupino Kafe Teater, v sklopu 19. Kantfesta pa bodo nastopili Bilbi in Gregor..

Organizatorji so pripravili tudi razgiban brezplačen spremljevalni program v Športnem parku Ruše s koncertoma Barriqu, Damirja in Tilna Kneza, ljudskim odrom in predstavami za otroke. Pri čolnarni pod Športnim parkom Ruše bo organiziran spust, imenovan zDRAVAntura. Obiskovalci se bodo s kajaki, supi in čolni spustili po reki Dravi do Drava centra oziroma Limbuškega nabrežja.

Ekipa Cezama se je skupaj s prostovoljci potrudila, da bo festival navdušil vse obiskovalce, prinesel dobro voljo v regijo in se po zaključku s pestrim dogajanjem nadaljeval tudi v PoLetni oder, vikend po festivalu. PoLetni oder bo stal v Športnem parku Ruše, kjer bodo nastopili Alo!Stari, Peter Andrej in Lauženki ter zmagovalec letošnjega Kantfesta.

Več informacij o dogodku preberite na http://www.letnioder.si/

mib

 

 

Mogoče vam bo všeč