Nekategorizirano

VIDEO: V oddaji Kdo vam laže? Boris Tomašič in Bojan Požar tudi razgalila hujskaštvo nacionalnega RTV servisa

Za uvod le nekaj stavkov, povezanih s sinočnjo oddajo Kdo vam laže? na Nova24TV, z voditeljem Borisom Tomašičem in gostom Bojanom Požarjem, urednikom istoimenskega spletnega portala in TV oddaje Faktor. Nacionalni RTV servis, ki mu delovanje omogočajo vsa slovenska gospodinjstva s plačevanjem obveznega rtv prispevka, v katerem število redno zaposlenih in honorarcev krepko presega število 2.700, ni in ne bo sposoben gledalcem postreči s takšno pogovorno vsebino, ki sta jo Tomašič in Požar. 

Gledalcem sta preprosto ponudila golo resnico o tem, kaj se nam dogaja pred domačim pragom in preko luže v ZDA. Nasilne demonstracije, ki so že zdavnaj prerasle v divjanje plenilskih hord po ameriških mestih, nacionalna RTV še vedno skuša slovenskim gledalcem “prodati” kot mirne demonstracije. V slovenskih petkovih protestnih poganjanjih kolesarskih pedalov ves čas tli iskra nasilja, zato sta včeraj Požar in Tomašič opozorila na nevarno početje nacionalne RTV Slovenija, ki ves čas podpihuje in radikalizira protestnike, kar lahko vsak hip privede do eksplozije.

Požar in Tomašič sta opozorila na delovanja nekaterih radikalnih levičarjev, zlasti  Domna Saviča in Ronija Kordiša. Da ju očitno nekdo plačuje, sta si bila enotna.  Požar je prepričan, da je Kordiš neka speča celica kot mudžahedin, ki le čaka, da pride do neke zadeve, da ga aktivirajo. “To nekdo plačuje, to ni zastonj,” je prepričan. “Sodeč po Facebooku in Instagramu je mogoče videti, da ti fantje (še posebej Kordiš) dobro živijo in potujejo. Jedo v dobrih restavracijah in so pravi gurmani. To stane nekaj tisoč evrov.”

VIDEO: Kdo vam laže? z Borisom Tomašičem in Bojanom Požarjem:

Če še niste podpisali peticije proti prisilnem plačevanju RTV prispevka, lahko to storite na tej povezavi: https://odpoved.si/

Mogoče vam bo všeč