Video

VIDEO: V občini Lendava poskrbeli za topli obrok za učence v času izobraževanja na daljavo

V času zaostrenih epidemioloških razmer je za učence organiziran pouk na daljavo. V tem času imajo učenci, ki imajo v času šolanja odobren brezplačen obrok in tak obrok potrebujejo, možnost, da ga prav tako izkoristijo.

“Na podlagi okrožnice Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport glede zagotavljanja toplega obroka za učence in dijake, za katere je v času zaostrenih epidemioloških razmer organizirano izobraževanje na daljavo. Občina Lendava je prevzela organizacijo toplega obroka za otroke s stalnim prebivališčem v občini Lendava, ki so bili že dosedaj tega upravičeni. Otroci se na topli obrok prijavijo na šoli, ki jo obiskujejo,” nam je povedal župan Lendave Janez Magyar..

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je v zvezi z zagotavljanjem brezplačnega toplega obroka za učence in dijake, ki se v času epidemije izobražujejo na daljavo in tak obrok potrebujejo, po usklajevanju z občinami oblikovalo možnosti, ki se upoštevajo glede na organizacijo vzgojno-izobraževalnega dela.

VIDEO: Župan Janez Magyar o brezplačnih toplih obrokih za učence OŠ in srednješolce

Mogoče vam bo všeč

Več v:Video