Nekategorizirano

VIDEO: Svet stranke SDS v Radencih: Kaj je o seji povedal predsednik Sveta dr. Anže Logar

V kongresni dvorani hotela Radin v Radencih je danes dopoldne potekala 14. seja Sveta stranke SDS. Dvorana je bila pretesna za vse, ki so ob delegatih občinskih in mestnih odborov želeli prisluhniti nagovorom najbolj vidnih obrazov SDS na čelu s predsednikom Janezo Janšo.

Stranka SDS je namreč na svoja pleča prevzela izjemno odgovorno nalogo in praktično zgodovinski izziv, ko skuša v dialogu parlamentarnimi strakami, ki so še včeraj sestavljale koalicijo pred dvema tednoma odstopljenega premiera Marjana Šarca, v dialogu oblikovati čvrsti konsenz za oblikovanje nove vlade. Da se dialog še odvija, da so pogovori na dobri poti, je bilo slišati. Vse pa bo jasno konec prihodnjega tedna, ko se bista znova srečala Janez Janša in PRS Borut Pahor.

Sicer pa prisluhnite izjavi predsednika Sveta stranke SDS dr. Anžeta Logarja po koncu zasedanja Sveta.

Nekateri udeleženci seje Sveta so se pošalili, da se naj Tanja Fajon, uredniki Dnevnika in drugi levičarska “zaskrbljena” javnost umirijo, ker da uredniška politika Dnevnika ni bila na dnevnem redu seje Sveta, saj so imeli na sporedu veliko bolj pomembne tematike.

Mogoče vam bo všeč