Nekategorizirano

Veliki mešter Milan Kučan za Aleksandro Pivec “razglasil lovopust”!

Lov je bil odprt. Milan Kučan naj bi v neki družbi – Ivo Vajgl, nekdanji Zaresov in Desusov evropski poslanec in tudi sam tihi, recimo temu Kučanov kandidat za prevzem Desusa, naj bi bil zraven – sredi znane ljubljanske restavracije Ljubljanski dvor za Pivčevo uporabil žargonski izraz “ta k….”,

Ko pa so večinski mediji dobili ukaz, da se gre nad Pivčevo, je bilo samo še vprašanje časa, kdaj se bo ta političarka, znašla v kritični pasti. V pasti na Krasu in pasti v Izoli.

Pri tem je povsem nepomembno, da so očitki, ki jih zdaj v teh aferah, Vinakras in Izola, na Pivčevo projicira medijski kartel, kot so zastonj kosila in priložnostne prenočitve, najnovejši etični unikum slovenske politične scene. Samo, da se gre pri tej zadevi bolj zato, da levi lahko, desni, pa ne smejo. In Pivčeva, vzela je zgolj to, kar so ji zastonj ponujali.

Že Jožef Školč se je kot prvak LDS in kot predsednik državnega zbora med dopoldnevi s službenim vozilom, šoferjem in varnostniki vozil po Ljubljani ter prodajal steklene izdelke svoje zasebne partnerice Tanje Pak, “i nikome ništa”, tudi mediji, čeprav se je to zelo dobro vedelo, so bili čisto tiho; Dejan Židan, kot prejšnji kmetijski minister in takrat še predsednik Socialnih demokratov, je slovel po tem, da naj bi večkrat na teden že po drugi ali tretji uri odrinil na kakšno od slovenskih turističnih kmetij in tako “brezplačno pojedel in popil”, kot pravijo, “pol Slovenije”. Viri pravijo, da je bil na tak način pred dvema letoma na vinogradniški kmetiji blizu Ormoža pri Igorju Leskovarju, po tem izletu Dejana Židana pa naj bi to kmetijo večkrat obiskali člani SD – kar z avtobusom?! Piše Požareport.

Se kdo spominja, da je o tem poročal POP TV, ali RTV, ali Dnevnik? Ne, ker to so njihovi, levi!

Mogoče vam bo všeč