Nekategorizirano

V prometni nesreči v Stranicah v bližini Zreč umrla dva motorista

Nekaj pred poldnevom  so  na PU Celje bili obveščeni o tragični prometni nesreči v Stranicah. Po prvih podatkih so bili v prometni nesreči udeleženi trije vozniki motornih koles in voznik osebnega vozila.

Prve ugotovitve kažejo, da je  74-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Celju,  v blagem levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v motorista, ki je v skupini treh motoristov vozil iz smeri Celja proti Slovenskim Konjicam.

Na kraju nesreče bi naj  dva motorista  poškodbam podlegla. Cesta med Višnjo vajo in Stranicami bo  zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče dlje časa zaprta za ves promet. Obvoz je za sedaj urejen po avtocesti. 

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Celje umrlo 20 ljudi. Lani v enakem obdobju 10.

To kar se dogaja nima razlago v nekem racionalnem obnašanju, svetovanju, sugeriranju, dodatni edukaciji. Najpogosteje temu botrujejo iracionalni vzroki, ki zapeljejo osebo, ki v tem trenutku zapelje sebe in še koga drugega onstran življenja v drugo dimenzijo, dimenzijo teme in onostranstva. Ali iz tega pride do neka nova spoznanja zakaj do tega pride, je stvar stroke, ki intenzivno (ali bo morala to početi tako) ostane da izvemo.
Izgubljenih življenj ne povrne nihče. Tudi tokrat kot mnogokrat do sedaj.

Žal!

V.K.T.

Mogoče vam bo všeč