Nekategorizirano

V Beogradu norišnica zaradi migrantov. Napadi na ženske se kar vrstijo.

Ko gre za migrante pri nas policija in sodišče zamižita na eno oko. A policisti v Srbiji niso nič drugačni. Po drugi strani se zdi, da policija ni samo neodzivna, ampak tudi namerna. Piše portal Srbija24. V nekaterih krogih je mogoče slišati, da imajo policisti zvezane roke, ko gre za migrante. 

Pred nekaj dnevi so spregovorili tudi vozniki tovornjakov, katere so napadli migranti. Okoli 20 jih je bilo, oboroženih z noži. Policisti na kraj dogodka niso prišli niti po dveh urah, čeprav je bilo več kot deset klicev na pomoč. Zakaj v bistvu še sami ne vedo.

Preberi še: https://vfokusu.com/post/522217/migranti-na-lezbosu-pozigajo-hise-in-pobijajo-pse-to-niso-ljudje-to-je-banda-pravijo

V centru Beograda migranti skoraj vsakodnevno prežijo na dekleta in ženske ter jih napadajo in ugrabljajo. Najpogosteje se spravijo mlada dekleta, ki ob večerih in nočeh hodijo sama. Iz vseh strani jih obkrožijo ter jim pokradejo torbe in mobilne telefone. Bilo je tudi primerov, da bi jih skušajo odvleči v kakšno zapuščeno stavbo. Vendar to o domači mediji le občasno poročajo. 

Preberi še: https://vfokusu.com/post/522069/o-ilegalnih-prihodih-migrantov-preko-zelene-meje-s-

Poleg Beograda migranti močno trpijo tudi prebivalci meje s Hrvaško. V Šidu in Somborju so bili primeri, da so poleg napada na ženske in otroke pogorele tudi njihove hiše.

Do kdaj še, se sprašujejo Srbi! In bog ne daj te »zveri« spustiti na slovenska tla.

Mogoče vam bo všeč