Nekategorizirano

Umrl Robert Trump, mlajši brat predsednika ZDA Donalda Trumpa

Včeraj smo poročali, da je v petek ameriški predsednik Donald Tump  v newyorški prezbiterijanski bolnišnici obiskal mlajšega brata Roberta, in se pri njem zadržal približno 45 minut. “Upam, da bo z njim vse v redu, njegovo stanje je resno, zato se bo težko izvlekel. ” je ob odhodu iz bolnišnice dejal  Donald Trump. »Zelo ga bomo pogrešali, a se bova ponovno srečala,” je še dejal Donald Trump.

Robert Trump je namreč pred kratkim doživel hud padec, zdravila proti strjevanju krvi pa so povzoročila nastajanje krvnih strdkov in krvavitve v možganih, ki so bile zanj usodne. Včeraj so ameriški mediji sporočili, da je Robert Trump umrl v starosti 71 let. 

Robert Trump je bil najmlajši od petih otrok Freda in Mary Anne Trump. Prvi umrli med njimi je bil Donaldov starejši brat Fred ml., ki ga je pri 42.letih pokopal alkoholizem. Predsednik Trump ima še dve sestri, upokojeno bančno direktorico Elizabeth in upokojeno sodnico Maryanne.


				Robert Trump leta 2005 s prvo soprogo Blaine.			Robert Trump leta 2005 s prvo soprogo Blaine.
Robert Trump je vedno podpiral svojega predsedniškega brata Donalda, pa čeprav je bil zelo drugačen od njega. Redko se je pojavljal v javnosti, so pa newyorški tabloidi obširno poročali o njegovi ločitvi od prve žene Blaine zaradi svoje tajnice Ann Marie Pallan. 

Mogoče vam bo všeč