Nekategorizirano

Turki naredili zmešnjavo v Avstriji-na poroki skoraj 700 svatov od tega 40 z korono

V Spodnjeavstrijski občini Schrems  so Turki naredili zmešnjavo  in popolnoma obrnili na  glavo  življenje ostalim someščanom  z svojim  sebičnim in antisocialnim ravnanjem, katerih dejanje  je povzročilo za zdaj neznane posledice in obseg tega nerazumnega  ravnanja,  moramo reči tudi ravnanja omejenih ljudi. Že od samega začetka organizator poroke ni imel poštenih namenov in ni ravnal častno do občinskih oblasti, pišejo med tem nekateri tuji portali, med njimi tudi OE24.
 
 Organizator bi naj prijavil slavje za 350 oseb, s tem da jih je dejansko bilo bistveno več,najmanj dvakratnik prijavljenega števila, poročajo iz Sanitetnega štaba Spodnje Avstrije  za zdaj je registrirano število obolelih 43, vedoč da se  bo število občutno dvignilo.
Po dokaj realnih številkah,  ki jih pozna ali razpolaga z njimi župan Stefan Grusch, meni  da je bilo na poroki okrog sedemsto ljudi, obenem  pa je obtožil družino,  ki je priglasila poroko zaradi nespoštovanja ukrepov, ki so v veljavi.
 
Kot prvo,  sploh niso imeli seznam  vseh udeležencev na dogodku, bi skoraj teden dni zavlačevali z izpopolnjevanjem seznam kar je dodatno upočasnilo iskanje in možne sledljivosti kontaktov z osebami ki so kakorkoli imeli za opraviti z dogodkom
Zaradi vsega naštetega novega »odgovornega« zakonskega para sledi denarna kazen in obvezna prijava.
 
Poglejmo kako je to pri nas?

Samo upamo lahko da  je  pri nas  več razuma in  upoštevanja predpisov in odlokov povezanimi z COVID 19. Ali se ta ne samo turški sindrom širi, med »vedenjske » Turke.

Zadnje čase se ti trendi »oponiranja« vsemu in vsakomur se nevarno razrašča tudi pri nas. Da bo le čim več takšnih, ki jih pamet sreča pravočasno.

 

 Vane T.Costa

 

Mogoče vam bo všeč