Več

Turistični prevoz imenovan HOP ON na Krasu začne delovati 1.7.2018

Destinacija Zeleni kras je razvila novo možnost odkrivanja znamenitosti in avtentičnih doživetij z lokalnim vodnikom.

S 1. julijem 2018 bo v Postojni, Pivki in Ilirski Bistrici popotnikom na voljo nova turistična storitev, ki združuje prevoz, vstopnine in lokalno vodenje.

Nova turistična storitev bo potekala od julija do septembra, ob petkih, sobotah in nedeljah.

S HOP ON Zeleni kras karto bo turistom na voljo udoben prevoz s turističnim kombijem med 9 postajami, z neomejenim številom vstopov in izstopov. 

Operacijo HOP ON Zeleni kras sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.

HOP ON Zeleni kras je nov turistični produkt destinacije, namenjen odkrivanju znamenitosti in avtentična doživetja z lokalnim vodnikom.

Združuje vse kar raziskovalci novih krajev potrebujejo:

Udoben prevoz s turističnim busom med 9 postajami z neomejenim številom vstopov in izstopov vstopnine za Park vojaške zgodovine Pivka, Muzej krasa, grad Prem in Ekomuzej Pivških presihajočih jezer postanki pred Postojnsko jamo, Predjamskim gradom in drugimi znamenitostni Zelenega krasa.

Turistično vodenje med vožnjo / po itinerariju
IZBERITE SVOJ TEMPO. Izstopite na izbrani postaji, uživajte,  bus bo na vaši postaji spet čez 2 uri in pol. Ravno prav za ogled znamenitosti, pohajkovanje, ali kolesarjenje.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Več