Nekategorizirano

Tudi Radio Študent je ugrabljen: leve vlade so ga kupile z veliko denarja. Lani že več kot 500.000 € iz državne blagajne!

Slovenija se je s svojimi mediji res znašla v neverjetno nezavidljivem položaju. Medtem, ko vsi MSM mediji vpijejo, da so neodvisni, pogled na ERAR odkriva ravno nasprotno. Leve vlade so jih izdatno financirale in so tako v popolni odvisnosti od njih. Ali smo priča vračanju v režimske čase?

V Sloveniji mediji, ki razglasujejo svojo neodvisnost, na žalost lažejo! Še kako so odvisni. Ali morda verjamete v dobre vile!? Nič ne more biti zastonj, tudi povečani prilivi iz državne blagajne zagotovo niso. 

PRODALI SO SE “LEVI” POLITIKI – TUDI RADIO ŠTUDENT

Denar (davkoplačevalski) jim daje politika in jih tako drži pod kontrolo. Radio Študent tu ni izjema, saj so se tej radijski postaji pod vladavino Mira Cerarja in Marjana Šarca, močno dvignili prihodki iz državne blagajne. 

Poglejte ta graf iz ERAR-ja

vir: https://erar.si/prejemnik/73569283/#transakcije

Iz njega lahko vidite, kako so jim v letu 2015 začeli prihodki iz strani državnih institucij strmo naraščati. V letu 2014 so prejeli manj kot 100.000 € davkoplačevalskega denarja, lani, torej l.2019 pa že krepko preko 500.000 € davkoplačevalskega denarja. KAJ SE DOGAJA?

Če še niste podpisali peticije proti prisilnem plačevanju RTV prispevka, lahko to storite na tej povezavi: https://odpoved.si/

Dogaja se ogromno, in vse za naš denar: 

Mogoče vam bo všeč