Nekategorizirano

Tudi Pivčeva deležna groženj

Pivčeva je v razgovoru za TV Slovenijo dejala, da nekatere kritike segajo globoko pod pas. “Ne gre več za kritike našega dela, pač pa za obtoževanja in žalitve, ki so pogosto zelo neokusne in brez primere. Deležna sem groženj samo zato, ker smo pristopili k desnosredinski koaliciji z namenom uresničitve programskih ciljev. V Sloveniji bomo morali razumeti, da se bo treba medsebojno sprejemati in da je nekaj normalnega imeti nekaj časa levo in potem desno vlado ter da morajo vlade delovati v dobro ljudi,” je povedala Aleksandra Pivec.

Aleksandra Pivec je v razgovoru za TV Slovenija dejala, da so ljudje v času največje kriza koronavirusa veliko kontaktirali tudi s stranko DESUS, a le zato, ker so želeli pomagati. Stiska je bila velika. “Spomnim se sestankov z zdravniki ter obupa in prošenj, naj vendarle priskrbimo zaščitno opremo, ki jo je bilo v tistem času zelo težko dobiti, vsaj po ustaljenih postopkih,” pravi Pivčeva. “Dopuščam možnost da NPU potrka tudi na moja vrata. Sama nimam pri tem slabe vesti in občutka krivde. Mislim, da smo takrat vsi delovali z željo pomagati, in pri tem ni šlo za nobene nepravilnosti. Če je šlo, pa bodo to ugotavljale pristojne službe.”

Tako korektnega odnosa Janeza Janše do nas v smislu enakopravnosti in enakovrednosti pri soodločanju iz preteklosti ne pomnim,” je Aleksandra Pivec, predsednica stranke DeSUS in ministrica za kmetijstvo dejala v enem izmed razgovorov na RTV SLO.

Mogoče vam bo všeč