Nekategorizirano

Tudi Dušan Vaupotič – Dule se boji Janeza Janše, zato kolesari! Poleg redne službe v gledališču so tu še €€€.€€€ iz RTVSLO!

Kolesarji se ne borijo za demokracijo, ampak denar! Mnogo denarja! Naslednji, ki ga razkrivamo je ostrojezični Aljoša Ternovšek, ki ga RTV SLO z našim denarjem dobro plačuje. Povrhu vsega je redno zaposlen pri Prešernovem gledališču v Kranju, kjer spet na račun NAS, davkoplačevalcev, prejema visoko plačo!

DULE za denar zna vrteti jezik, ni kaj, treba mu je priznati! Ampak zakaj moramo to plačevati? Ker ne vemo, kako nas nate**jejo!

“Objektivni” in “neodvisni” voditelj kviza VEM Aljoša Ternovšek piše na Deutshe Welle in govori, da je Janševa vlada fašistična, kar sploh ni čudno, saj je za  vrtenje jezika za naš denar dobro plačan. Samo od leta 2015 pobasal kot voditelj kviza VEM več kot 87 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja. 
Aljoša Ternovšek, veliko Slovencem poznan po liku Dušan Vauputič- Dule in vodenju kviza Vem na nacionalni televiziji RTV Slovenija se je pridružil aktivističnim strujam rušenja legitimne Janševe vlade, saj je v pismu Deutshe Welle zapisal, da je na oblasti ekstremno desna, avtoritarna in fašistična oblast. To je javno objavil na svojem profilu na FB in svoje sledilce poziva, da podpišejo njegovo pismo. Veliko bolj pa je pomemben podatek, da mu je RTV Slovenija nakazala do sedaj že 128.759,66 EUR

VIR: https://erar.si/prejemnik/24116165/#transakcije

Aljoša Ternovšek prejema lepe denarce na račun slovenskih državljanov. Prva oddaja kviza Vem je bil na sporedu 26. januarja 2015. Po podatkih Erarja pa je Ternovšek od februarja 2015 samo v času za vodenje kviza Vem prejel 87.738,80 evrov. Lepi denarci še enega neodvisnega in objektivnega voditelja na nacionalni televiziji. Voditelj oddaje Vem pa na tej javni državni medijski ustanovi predstavlja vse državljane Republike Slovenije, ki mu za njegovo aktivistične javne objave in pisanje na Deutsche Welle namenjajo svoje davkoplačevalske evre.

V svojem članku je med drugim zapisal:

Spoštovane sodržavljanke in sodržavljani.

Napisal sem pismo časopisu Deutsche Welle. Če se strinjate z vsebino vas vabim, da se podpišete oziroma da soglašate, da vas lahko navedem kot podpisnika. Glede na žaljive komentarje našega predsednika vlade in pritiskov njegovih podložnikov mislim, da mora do tujine tudi priti glas drugače mislečih iz Slovenije. Moramo dati vedeti, da se ne strinjamo z ekstremno desno, avtoritarno, fašistično oblastjo.

Predlogi in popravki so dobrodošli.

Upam, da se vas bo odzvalo čim večje število, ker drugače nima smisla pošiljati pisma.

Popravljena verzija. Hvala vsem za pomoč.

V nadaljevanju pa je v angleščini se zahvali, da so podelili nagrado antijanšističnemu neodvisnemu novinarskemu popotniku Blažu Zgagi. Boljši poznavalci slovenske medijske scene pa so opazili, da je Zgaga že od prve sekunde te vlade blati in zavaja v tujih medijih in socialističnih novinarskih združenjih ob vsaki priložnosti.

V svojem kratkem pismu še zapiše, da je večina proti ekstremni desnici, ki je zavladala v Sloveniji. Ob tem ne pozabi omeniti na rekreacijske akcije balkonskih biciklistov, ki vsak petek kolesarijo proti vladajoči oblasti. Ob koncu doda pa še, da se večina ne strinja s pogledi in delovanjem stranke SDS. Njegova akcija je zelo uspešna, saj je na strani podpore slovenskemu zvezdnika žvižgaštva Ivanu Galetu bilo že 960 delitev, v komentarjih pa je zadovoljstvo izrazilo več kot 5000 posameznikov.

Prisesancu na državni proračun pa je lahko širiti antijanšistično propagando, saje od leta 2011 zaposlen v Prešernovem gledališču v Kranju, še enem proračunskem dejavniku, ki brez državnih sredstev gre hitro rakom žvižgat.

Zato je takšno aktivistično pismo Ternovška sramota, saj bi se moral zavedati, da kot voditelj kviza Vem na nacionalni RTV Slovenija predstavlja vse državljane in državljanke Republike Slovenije. A dejanje Ternovška je še en dokaz, da nekateri vidni novinarji in voditelji sovražijo slovensko desnico, pa kdor koli jo vodi. A to si zaposleni na RTV Slovenija lahko privoščijo, saj so oni neodvisni in objektivni do vsakega.
Glede na to, da na leto dobijo skoraj 100 milijonov evrov našega davkoplačevalskega denarja, bi resno bilo potrebno razmisliti, ali bi morali obvezni mesečni prispevek za RTV Slovenija plačati prostovoljno.
Ob koncu pa pozivamo vse slovenske državljane, ki se ne strinjajo s pismom Aljoša Ternovška, lahko svoje nestrinjanje lahko pišete glavnemu predstavniku za stike z javnostjo Christoph Jumpelt na njegov elektronski naslov christoph.jumpelt@dw.com ali pa ga osebno pokličete na številko +46 228 429-2041.   

Mogoče vam bo všeč