Nekategorizirano

Trumpovi odvetniki: Volitve so bile ukradene

Ameriški predsednik Donald Trump je dejal, da so ga “pokradli” na predsedniških volitvah v Detroitu, zato je njegova ekipa kmalu zatem v tej državi vložila tožbo. To so na včerajšnji tiskovni konferenci povedali Trumpovi odvetniki.

Prvi je spregovoril Rudy Giuliani, nekdanji župan New Yorka. “V volilni noči je predsednik vodil v Pensilvaniji in na koncu izgubil. To je skoraj statistično nemogoče, zato smo začeli preiskavo. Hitro se je pokazalo, da je bil vzorec v več državah enak. Skoraj povsod so uporabili enak vzorec glede goljufij volivcev,” je dejal Guliani.

				Rudi Guliani			Rudi Guliani

Dejal je, da so imeli Demokrati “prebrisan načrt”, a so jih republikanci ujeli.

“Vse države, vključno s Tanzanijo, kjer se na kaj takega ne bi spomnili, imajo odličen sistem za pošiljanje glasov po pošti. Prevaro je bilo enostavno dokazati. Prič pa je na stotine. Mogoče celo na tisoče,” je rekel Guliani.

Dodal je, da Trumpovo osebje pripravlja več tožb.

Povedal je, da so glasovi v Michigan prihajali s tovornjaki in da bi morali novinarji o tem več poročati, a so mediji o tem molčali

“Ne smemo dovoliti, da ti tatovi ukradejo volitve. Američani so izbrali Trumpa, ne Bidena. Biden vodi zaradi lažnih glasov. Dajte nam priložnost, da to dokažemo na sodišču, in to tudi bomo,” je  zaključil Guliani.

Mogoče vam bo všeč