Nekategorizirano

Tosama Domžale, Šarčeva uteha za maske, bi le-te dostavila šele avgusta

Kaj bi besedi laž dodali da bi v medijih postala resnica? LMŠ! a od stranke nekdanjega predsednika vlade smo navajeni, da se potvarjajo dejstva.

Slavna Tosama Domžale, za katero je predvsem veliko reklame naredil nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec (kot bi bil njen direktor) še vedno buri duhove. Tosama naj bi se zgolj teden dni pred razglasitvijo epidemije korona virusa neuspešno dogovarjala z državo za zagon proizvodnje zaščitnih mask, saj je želela državno finančno pomoč. Poleg tega pa naj bi zaščitne maske Tosama lahko izdelala šele do avgusta. Seveda za državo takšni roki niso bili sprejemljivi, zato iz tega Tosaminega predloga ni bilo nič. 

Slovenija je prva med evropskimi državami, ki je epidemijo smrtonosnega virusa uspešno zajezila in odpravila epidemijo. Življenje se bo počasi umirilo in postavilo v ustaljene tirnice. Vendar pa nekateri skušajo Slovenijo predstaviti, kot najhujšo grozo.

Šarčev favorit, znana direktorica, ki podpira proteste proti vladi in navija za LMŠ, pa naj maske (meseca avgusta) dostavi kar Marjanu Šarcu

 

Mogoče vam bo všeč