Nekategorizirano

To je sedem znakov, ki vam povedo, če imate dobrega moža

Popoln moški ne izgleda, deluje! Kar zadeva fizični videz, se definicija popolnosti od osebe do osebe razlikuje. Toda čustveno vsi hrepenimo po približno podobnih lastnostih. Ti znaki zagotavljajo, da imate dobrega moža ali partnerja, pravijo strokovnjaki.

 

1. Z njim se počutite varno – V družbi dobrega moškega se ženska nikoli ne bo počutila negotovo. Ne glede na to, ali gre za negotovost, povezano s fizičnim videzom, načinom opravljanja neke naloge ali občutki v zvezi – pravi moški zna umiriti vse ženske dvome.

2. Krepi vašo samozavest – dober človek nikoli ne bo uporabljal fizičnih, čustvenih ali spolnih manipulacij, nikoli se ne bo poslužil laži ali jo izkoriščal da bi dobil tisto, kar si želi, ali nadziral način razmišljanja svoje drage. Ne omalovažuje. Nasprotno, njegovo vedenje krepi njeno samozavest.

3. Daje vam veter v hrbet – dober moški ne bo nikoli omejeval ženske pri uresničevanju vseh njenih potencialov. On bo njena največja opora in po potrebi rama za jokanje. Ljubljeni ne bo dopustil, da se odreče svojim sanjam. Nasprotno, to bo njegova motivacija in navdih.

4. Zvest vam je – prevara mu ne pade na pamet, pa naj gre za fizično ali čustveno prevaro. V njegovem življenju je prostora samo za eno žensko – vas.

5. Ve, da potrebujete čas samo zase – dober človek ve, da je kvaliteten zakon večni kompromis med dvema osebama, ki si morata ločen prosti čas nameniti le za lastne interese. Poleg tega vas spodbuja, da si vzamete čas zase.

6. Daje vam prostor, da ste »vaša oseba« – če ga vprašate za nasvet, vam bo dal svoje mnenje. Nikoli pa  ne bo vsilil svojega mnenja ali pričakoval, da boste razmišljali kot on. Preveč vas ceni, da bi se tako obnašal.

7. Zanj ste vedno na prvem mestu – nanj se lahko zanesete v vseh trenutkih svojega življenja – je vaša najljubša oseba za praznovanje dobrih novic, še posebno pa se lahko nanj zanesete v   težkih trenutkih.

Mogoče vam bo všeč