Nekategorizirano

Tanja Fajon bi rada vladala

Sumi korupcije pri nabavi zaščitne opreme. Nezadostni ukrepi za pomoč ljudem in gospodarstvu. Politična podreditev policije, vojske in vrste nadzornih institucij. Napadi na neodvisnost novinarstva. Krepitev represivne in policijske države. Premik Slovenije od jedra EU k režimom po zgledu Viktorja Orbana. To so neumnosti, ki so jih zapisali Socialni demokrati v želji po vladanju.

Sredi mandata vlade Janeza Janše bi Socialni demokrati radi odšli na vrh in vladali. Skupaj s Tanjo Fajon v kateri vidijo rešiteljico.

V pozivih k odstopu Janeza Janše med drugim poudarjajo, da ni dovolj biti le proti. “Potrebna je demokratična alternativa. Socialni demokrati smo platforma za demokratično organiziranje ljudi. Pridruži se nam. Skupaj smo rešitev. Ni dovolj biti proti. Drugače je mogoče. Pridi z nami!” S tovrstnim zapisom očitno stranka želi privabiti somišljenike/petkove kolesarje k članstvu v stranki, ki je naslednica Komunistične partije Slovenije.

Poziv kot tak, je sprožil val odzivov na družabnem omrežju Twitter, kjer so državljani med drugim poudarili, da so tovrstni pozivi k odstopu vlade in k članstvu v stranki naravnost patetični.

Mogoče vam bo všeč