Nekategorizirano

Štromajer sicer še ni dočakal odpoklica in ga verjetno tudi ne bo, zato pa fasal kazensko ovadbo zaradi zavržnega voščila

“Slovenski katoliki smo že desetletja žrtve slovenskih levičarjev. Začelo se je s poboji po letu 1945 in se simbolno nadaljuje še danes,” so na svoji spletni strani zapisali v SSN, Stranki slovenskega naroda. Stalnemu poniževnju slovenskih katolikov s strani levičarski oblastnoikov mora enkrat priti konec, zato so v SSN vložili kazensko ovadbo zoper državnega sekretarja na Pikalovem ministrstvu za izobraževanje in visoko šolstvo dr. Jerneju Štromajerju, ki je z zavržnim twitom ponižal slovenske katolike, ko je zapisal “vesel božič, umazane živali!”

“Gre za, lahko bi rekli v gene zapisano sovraštvo do miroljubnih katolikov na Slovenskem s strani levice, prej Komunistične partije, ki se manifestira v raznoraznih nasilnih ali vsaj žaljivih izpadih. Če naštejemo samo nekaj nedavnih kar iz glave: Slika sv. Marije s podgano v naročju, zažiganje križa v Strunjanu, rušenje oziroma uničevanje kapelic, stalne malarske akcije po zidovih cerkva in drugod, poleg verbalnega nasilja – zmerjanja s katolibani, živalmi itn. Za zadnji incident žalitve in vznemirjanja katolikov in vseh drugih, ki praznujejo Božič pa je poskrbel kar državni sekretar Jernej Štromajer iz stranke Socialnih demokratov, na socialnem omrežju Twitter,” so v SSN zapisali v sporočilu za javnost. 

Ker gre za visokega državnega uradnika, plačanega z denarjem davkoplačevalcev, ki mora biti javni vzgled, smo se v veri da se takšne stvari ne bi več dogajale, odločili v SSN podati kazensko ovadbo proti navedenemu državnemu sekretarju.

Kopijo vložene kazenske ovadbe najdete na tej povezavi (https://gofile.io/?c=vSnGZi)

Ker ni pričakovati, da bo Pikalo odslovil svojega oprodo Štromajerja, kaj šele, da bi to storil predsednik vlade Marjan Šarec, je kazenska ovadba SSN vsaj rahel obliž na nizkotnost levičarskih oblastnikov, ki jim v državi, v kateri živi več kot 70%  katolikov, nič ni sveto, najmanj človeško dostojanstvo!

Mogoče vam bo všeč