Nekategorizirano

Spoznala ga je prek aplikacije za zmenke, živela sta skupaj in nato izvedela, da je bil morilec in pedofil

Osumljenega morilca in pedofila so v Rusiji aretirali v petek, potem ko je dve 8 in 13 letni sestri posilil in ubil.

V Ribinsku je potekalo množično iskanje Vitalyja Molchanova (41), obsojenega spolnega napadalca in morilca, ki je mamo deklice spoznal prek prošnje za zmenke.

Osumljenca so našli med skrivanjem v grmovju zunaj mesta, kjer je spal. Potem ko so mu vklenili lisice, je policiji dal grozljivo izjavo: “Okoli 20. ure sem odprl še eno steklenico in jo dokončal okoli 22. ure. In … tako rekoč … jih ubil.”

Ločena medicinska sestra Valentina Saprunova (40) je bila v službi, ko se je zgodil grozljiv zločin. Ko se je vrnila iz službe, je že na vhodnih vratih opazila sledove krvi. Sestri Elena in Jana Saprunova, stari 8 in 13 let, sta bili “sesekljani” z nožem, telo mlajše deklice pa je bilo razkosano, trdijo organi pregona v primeru, ki je šokiral Ruse.

Po forenzičnih dokazih sta bili obe dekleti posiljeni. Pred tem je policija objavila grozljiv video, na katerem je osumljenec prišel iz svojega doma v rdeče-črni trenirki, ko je “pobegnil”.

Saprunova je policiji povedala, da ob začetku razmerja ni imela pojma o resnosti dosjeja svojega ljubimca. Pred kratkim se je preselila k Molchanovu, potem ko sta se spoznala prek aplikacije za zmenke. Poročila pravijo, da se ni zavedala njegove preteklosti morilca in spolnega napadalca, zato je bil zaprt skoraj desetletje. Povedal ji je, da je bil napačno obsojen, vendar ni priznal resnosti kaznivih dejanj in je bil obsojen zaradi umora in posilstva otroka.

Po navedbah policije je Valentina Saprunova zbegana od žalosti in tudi z družino ni mogla govoriti.

Sosedje so povedali, da sta bila videti kot zaljubljeni par in da nič ni kazalo na to, da bi se kaj takega lahko zgodilo njenim otrokom.

Mogoče vam bo všeč