Nekategorizirano

Soboški škof dr. Peter Štumpf o treskanju in bliskanju v soboški škofiji ter o njeni prestreljenosti z obrazi globoke države

“Vsako leto, res vsako, in to že štirinajsto, od njene ustanovitve naprej, meseca julija in še avgusta, mediji povzročajo grmenje in treskanje v soboški škofiji,” je v sobotnem nočnem razmišljanju na svojem facebook profilu zapisal soboški škof dr. Peter Štumpf.

Štumpfov sobotni nočni razmislek objavljamo v celoti, ker konec koncev razkriva “prestreljenost” z obrazi globoke države, ki jim je cilj uničenje soboške škofije. 

Tudi letos se od daleč že napoveduje nevihta, čeprav se občasno pojavlja tudi v drugih mesecih med letom. Vremenarji so iz tabora globoke države, ki bi radi zdraharije, ki jih sami netijo, zvrnili na soboškega škofa, prvega in sedanjega.

Ve se zakaj. Diši jim premoženje Cerkve na Slovenskem in zato bi radi uničili zdaj eno in zdaj drugo škofijo. Pri tem pa s pomočjo medijev aktivno prikazujejo Cerkev kot grabežljivko.

Z globoko državo zelo aktivno sodeluje tudi peščica v Cerkvi, ki ima za seboj hude prekrške, celo kriminalne narave, kar pa hoče prevaliti na škofa in tiste, ki si prizadevajo, da bi v Cerkvi sedaj bilo tako, kot mora biti.
Navkljub treskanju in bliskanju tudi tokrat ne bo nič. Razen nekaj vznemirjanj, obrekovanj, slabe volje in zopet pohujšanja na levi in desni.
Mi pa gremo naprej, tako kot to Bog zapoveduje.

Medijem pa tole navodilo:

Po informacije pojdite k tistemu, ki je naročil letošnje medijske poletne nevihte. Informacije ima na devetih straneh, ki jih je dobil od mene. Jaz ne dajem nobenih informacij in ne izjav. Upoštevam varnostne predpise v času epidemije.”

dr. Peter Štumpf, soboški škof

Mogoče vam bo všeč