Nekategorizirano

Skrivnost razkrita: Angelina Jolie piše knjigo o človekovih pravicah

Čas, ki ga je s šestimi otroki preživela  hollywoodska igralka Angelini Jolie v karanteni, je bil zelo ploden. Angelina je poleg tega, da je napisala esej, delala na promociji novega filma in hkrati poskrbela, da otrokom v tem času pandemije ničesar ne manjka, sodelovala je tudi z “Amnesty International”.

Kot so voditelji te humanitarne organizacije za človekove pravice razkrili na uradnem Instagram profilu “Amnesty International”, hollywoodska igralka in velika aktivistka z njimi sodeluje pri novi knjigi.

Gre za knjigo, ki naj bi se na trgu pojavila septembra prihodnje leto z naslovom »Spoznaj svoje pravice« in je namenjena mladim, da razumejo, katere so njihove temeljne človekove pravice.

“Današnji mladi so zavzeti in pripravljeni na boj, vendar se mnogi borijo z napačnimi informacijami, ki jih dobijo od odraslih, premalo zavedanja o svojih pravicah, pa tudi premajhnega znanja o tem, kako izkoristiti svoje pravice, ki jih uporabljajo v državi in ​​okoliščinah, v katerih živijo. Dati jim moramo orodja, s katerimi jih bomo okrepili za boj” – je dejala Angelina.

Mogoče vam bo všeč