Nekategorizirano

Skrajne levičarske skupine vse bolj predrzne in agresivne: Nadlegovali bi pred domom družine Janša!

Ena od levičarskih protestniških pobud, ki preko družbenih omrežij širi tezo, da je covid-19 zgolj prevara in poziva k nakupovanju v trgovinah brez mask, gre v novo ofenzivo. “Dogovarjamo se za protest pred hišo J. J. In to na javni površini! Da vidimo, kaj ima za povedati zdravnica Urška!” so zapisali na svoji Facebook strani. Pri vsem tem gre za grožnjo, ki bi morala zbuditi pozornost policije.

Protestniške skupine postajajo vse bolj agresivne in predrzne pri svojih političnih načrtih. Tokrat so pričeli kampanjo za prenehanje nošenja zaščitnih mask, iniciativa Maske dol pa bi protestirala kar pred domom slovenskega premierja Janeza Janše, pri tem pa so omenjali celo njegovo soprogo Urško Bačovnik Janša.

“Narod zahteva odgovor, politika nas laže! Na vrsti je Janez Janša, da nam v živo pove, za kaj gre!” so ob tem zapisali. In zanimivo, oni se smatrajo kot “narod” – bolje rečeno, želijo biti nekakšna avantgarda delavskega razreda (tj. Partija), le da tokrat bojda zastopa slovenski narod.

O tem, kaj smatrajo za javno površino, seveda vedo le oni. Je pa po svoje bizarno, da so sedaj začeli vpletati še premierjeve najožje svojce. Sicer pa – že ob tako imenovanih “vseslovenskih vstajah”, v letih 2012 in 2013, so napovedovali obiske na domu. Vse v stilu zastraševanja.

Gašper Blažič

Vir: nova24tv.si

Mogoče vam bo všeč