Nekategorizirano

Adele v bikiniju je povzročila plaz negativnih komentarjev

Britanska pevka Adele še naprej promovira svojo novo, vitko postavo in se nikoli ne zaveda, da lahko ljudje vedno najdejo nekaj, zaradi česar bi jo zmerjali. V tem primeru se sploh ne morejo odločiti, kaj jih bolj moti – njena pričeska, bikini barva ali sprememba slike.

Adele je želela karneval v Notting Hillu zaznamovati s fotografijo na Instagramu, ki je bila letos odpovedan zaradi pandemije koronavirusa. Ima bikini top z jamajško zastavo, rumenim ovratnikom iz perja, zlato verižico in gamašami, lase pa ima zavezane v kite.

Na reakcije ni dolgo čakala in izbira pričeske in bikinija mnogim ni bila všeč, ker so “prepoznali” nekatere druge motive priljubljene pevke. Takoj so jo napadli njeni sledilci, ki trdijo, da je pričeska neprimerna, ker je zaščitni znak Afroameričanov po vsem svetu. Nekateri so šli celo tako daleč, da so začeli govoriti, da želi Adele na ta način želela pridobiti sočutje na račun Afroameričanov.

 Njeni oboževalci pa so se ji postavili v zagovor in pojasnili, da je Adele želela svojo novo postavo pokazati le s fotografijo, potem ko je izgubila kar 45 kilogramov. Drugi pravijo, da Adele ni podobna sebi, svoj novi videz in podobo pa primerjajo s Katy Perry.

Mogoče vam bo všeč