Nekategorizirano

Severnokorejski diktator Kim Jong Un ima v lasti zasebne otoke, harem in številne vile in jahte

Zasebni otoki, vrsta palač, osebni harem s tisoči lepotic je tisto, v čemer uživa severnokorejski diktator Kim Jong-un. Po ocenah poznavalcev je Kimovo bogastvo “težko” približno pet milijard dolarjev. Ima lastno vozni park luksuznih vozil, spektakularni portfelj nepremičnin in uživa v gurmanskih dobrotah, ki jih ilegalno uvaža.

Zasebni curek


V svoji državi ima kar 17 razkošnih palač, ena pa ima tudi letališče. Njegova glavna vila, Central Luxury Mansion, se nahaja v glavnem mestu države Pjongčangu. Jedrsko odporno palačo ščiti več vojaških enot, skupaj z elektrificirano ograjo in minskim poljem.

Obmorsko letovišče ima svoje strelišče in gledališče, skupaj s pristaniščem za svojo luksuzno jahto. Ko se želi sprostiti, Kim po poročanju obišče zasebni otok.

							 Jahta Princess je vredna sedem milijonov dolarjev

Seveda bogataš ne bi bil bogat, če ne bi imel svojega zasebnega letala. Poleg tega ima v lasti luksuzno jahto Princess v vrednosti sedmih milijonov dolarjev, po navedbah pa je njena notranjost utelešenje dekadence.

Kadar ni na jahti, je Kim zagotovo znotraj Air Force Un – luksuznega ruskega letala IL-62, ki je prav tako vredno nekaj milijonov dolarjev, in je lastnik luksuznega vlaka, ki ima 20 vagonov.

Posebej izbrani
Kimov vlak lahko vidimo tudi kot “Dame Dirigentje”, posebej izbran iz njegovega “Pleasure Squad”, ali Gippeumjo.


Skupina približno 2000 žensk prihaja z zdravniškim potrdilom o deviškosti in so plačane, da zabavajo Kima in druge uradnike. Tudi njegov skrivni harem je le še ena točka na seznamu neverjetnih stroškov severnokorejskega komunističnega oligarha.

Mogoče vam bo všeč